Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen paragnost Donna
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je bent ontzettend goed wat jij allemaal zag liggen zonder enig woord uitleg. Je hebt voorspellingen gedaan over de liefde waar meer dan de helft is uitgekomen. Ik probeer je weer te bereiken maar jij bent zo snel weer in gesprek. Veel liefs.




Ervaring van R. met paragnost Donna   Ervaring van R. met paragnost Donna   Ervaring van R. geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met paragnost Donna   Ervaring van Marijke met paragnost Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Telkens ik jou mails lees moet ik huilen. je bent zo?n oprecht lief en eerlijk mens. Ik wou je nog foto?s sturen maar je naam staat er niet meer tussen. Opnieuw DANK. Ik hou je op de hoogte. xxx.




Ervaring van Patricia met paragnost Donna   Ervaring van Patricia met paragnost Donna   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Moeilijk bereikbaar medium maar een top medium. Voorspellingen van ex vriend die helemaal is uitgekomen, ondertussen weer mijn vriend. Zag alles liggen zonder 1 woord uitleg, hartstikke sterk medium. Bel Donna op voor liefde. Draait niet rond de pot, hard maar steeds oprecht.




Ervaring van Mariska met paragnost Donna   Ervaring van Mariska met paragnost Donna   Ervaring van Mariska geplaatst op 7 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, bedankt voor je supersnelle emailconsult. Ik weet uit ervaring van vorige consults dat jij een fantastisch medium bent. Dankjewel.




Ervaring van P met paragnost Donna   Ervaring van P met paragnost Donna   Ervaring van P geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna , Fantastisch , voorspellingen komen uit , Ik zou zo graag nieuw fotoreading doen, maar lukt niet om foto door te sturen.




Ervaring van AS met paragnost Donna   Ervaring van AS met paragnost Donna   Ervaring van AS geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna,3 maanden geleden opgebeld. Voorspellingen betreft mijn ex vriend zijn uitgekomen. Je had me voorspelt binnen 3 maanden is de relatie weer. De relatie is er inderdaad weer. Sterke medium. Geniet van je warme vakantie. En tot snel voor het vervolg over een paar dagen probeer ik jou hier te bereiken wanneer je terug bent. Kus An( Roosje).




Ervaring van An met paragnost Donna   Ervaring van An met paragnost Donna   Ervaring van An geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Hey Donna , ik hoop echt dat het uitkomt wat je voorspel en zal je zeker op de hoogte houden van de gebeurtenissen. alvast bedankt groetjes .yves.




Ervaring van yves met paragnost Donna   Ervaring van yves met paragnost Donna   Ervaring van yves geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Hey Donna, hartelijk dank voor je consult. Het is niet mooi, maar kijk er wel naar uit. Ik zal tegen dan zeker sterk genoeg zijn. Liefs xxx.




Ervaring van Cindy met paragnost Donna   Ervaring van Cindy met paragnost Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Wauw Donna, je bent hard in jou voorspellingen. Hij heeft de knoop doorgehakt en voor mij gekozen. Donna je vertelde mij dingen zonder iets te vragen. Bedankt echt voor alles. Je bent sterk.




Ervaring van Britta met paragnost Donna   Ervaring van Britta met paragnost Donna   Ervaring van Britta geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je consult geeft terug wat moed. Ik zal mijn best doen om er in te geloven. Dank je wel.




Ervaring van Cindy met paragnost Donna   Ervaring van Cindy met paragnost Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, je voorspelde eerste maanden weinig te verwachten maar later zag je wel beweging komen en toenaderingen en afspraken. Ik gaf eerlijk gezegd de hoop op. Je bent een sterke dame. Ps de relatie is er na de 3de afspraak zoals je voorspelde. Dikkkkke Kusss.




Ervaring van Naima met paragnost Donna   Ervaring van Naima met paragnost Donna   Ervaring van Naima geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna,eerste keer gebeld(moeilijk te pakken) en je vertelde mij dingen waarvan ik verschoot hoe je dingen zag. Je zag een breuk liggen tussen mij en mijn vriend maar je zag ook de andere vrouw liggen.Je voorspelde mij dat hij me zal smeken terug te nemen en dit is verdorie uitgekomen Donna. Je bent sterk wauw. Kus Caitlin.




Ervaring van Caitlin met paragnost Donna   Ervaring van Caitlin met paragnost Donna   Ervaring van Caitlin geplaatst op 3 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, jij bent ongelofelijk, super sterk in u voorspellingen. Zit er vaak bonk op , de helft van wat je voorspelde is al uitgekomen. Hopelijk mag de andere helft ook nog uitkomen, ik hou je alvast op de hoogte. 5 sterren dik verdiend.




Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S met paragnost Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.




Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Greet met paragnost Donna   Ervaring van Greet met paragnost Donna   Ervaring van Greet geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met paragnost Donna   Ervaring van Ruth met paragnost Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met paragnost Donna   Ervaring van Ruth met paragnost Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna,jij hebt mijn ogen geopend dat de man waarmee ik een relatie had niet zuiver is tegen mij. Hij ging vreemd net zoals je voorspelde. Hij heeft alles toegeven Donna. Je had mij gezegd dat ik zelf afstand zal nemen en dat hij zal smeken,Donna dit is in elk detail uitgekomen.




Ervaring van Goedgelovige met paragnost Donna   Ervaring van Goedgelovige met paragnost Donna   Ervaring van Goedgelovige geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Heel eerlijk en oprecht, dank je wel Donna .




Ervaring van cindy met paragnost Donna   Ervaring van cindy met paragnost Donna   Ervaring van cindy geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je bent erg krachtig in je voorspellingen. Je zat er bonk op Donna. Ik kan een hele getuigenis schrijven hoe verbaast ik ben dat alles is uitgekomen over X. Bos bloemen verdien je. Bedankt vr alles. Dikke kus.




Ervaring van Bieke met paragnost Donna   Ervaring van Bieke met paragnost Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  lieve Donna, ik sta er telkens versteld van dat alles uit komt. Soms ben ik te lief maar je geeft me weer de push dat ik vooruit kan voor mezelf.




Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa met paragnost Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, nav uw e-mail wil ik u nog wat vragen. Ik kan helaas geen mail versturen, omdat uw naam er niet tussen staat :-( wanneer bent u weer bereikbaar? .




Ervaring van R met paragnost Donna   Ervaring van R met paragnost Donna   Ervaring van R geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, 4 maanden geleden opgebeld ivm de vraag of mijn ex nog terugkomt. Je zei me niet veel verwachten de komende 4 maanden maar je zag iets na de 4 maanden weer contact liggen van hem met bevestiging dat hij me mist. Donna dit is uitgekomen en zelfs na de eerste ontmoeting blijven slapen. We zijn weer een koppel zoals je voorspelde iets na 4 maanden weer samen. Heel sterk.




Ervaring van B. met paragnost Donna   Ervaring van B. met paragnost Donna   Ervaring van B. geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve lieve Donna, normaal gesproken plaats ik geen recensie tenzij een voorspelling is uitgekomen. Je voorspelling moet ik nog afwachten, maar hoe je de betreffende persoon en situatie in zn geheel omschrijft is mindblowing. Ik hoop van harte dat je voorspelling uitkomt. In dat geval laat ik het hier weten. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van R met paragnost Donna   Ervaring van R met paragnost Donna   Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.




Ervaring van Leya met paragnost Donna   Ervaring van Leya met paragnost Donna   Ervaring van Leya geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Beste Donna,

Voorspellingen over liefde en wiskunde zijn uitgekomen.




Ervaring van S met paragnost Donna   Ervaring van S met paragnost Donna   Ervaring van S geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Beste Donna;helaas je voorspelling is toch uitgekomen.Hij heeft definitief gebroken met me.Je had mij 3 weken geleden ervoor gewaarschuwd.Ik hoopte dat jij je toch vergist had maar je bleef zeggen komt een einde aan onze relatie.Ik was voorbereid maar met pijn in mijn hart.toch bedankt voor je oprechtheid.ik bel je wanneer je er bent om te kijken of er een andere liefde komt. Liefs;Petra.




Ervaring van Petra met paragnost Donna   Ervaring van Petra met paragnost Donna   Ervaring van Petra geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna , ik ben zo blij dat ik jou hier heb gevonden. je bent moeilijk te pakken te krijgen daardoor deed ik jou een mail waar ik op alles een antwoord heb gekregen. en vooral dat je antwoorden geeft met veel liefde . Bedankt voor alles. Ik contacteer je zeker nog. Veel liefst evi ;.




Ervaring van Evi met paragnost Donna   Ervaring van Evi met paragnost Donna   Ervaring van Evi geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna, heel veel voorspellingen zijn uitgekomen. En voel me weer beter.




Ervaring van S met paragnost Donna   Ervaring van S met paragnost Donna   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Lieve Donna,eerste keer gesproken en je zei me zonder iets te vragen waarop het stond. Dit gesprek was 3 weken geleden en jou voorspellingen zijn alle 4 uitgekomen . Er is weer contact geweest en de ontmoeting en de kus, de relatie is weer . Je bent top Donna .




Ervaring van Zara met paragnost Donna   Ervaring van Zara met paragnost Donna   Ervaring van Zara geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna, eindelijk na veel pogingen heb ik jou dit weekend kunnen spreken. Vandaag is al een stukje uitgekomen. Bedankt, je bent top. Evi.




Ervaring van Evi met paragnost Donna   Ervaring van Evi met paragnost Donna   Ervaring van Evi geplaatst op 5 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Je zei dat ik niet meer hoef te wachten op mijn ex vriend,dat hij ondertussen een ander vriendin heeft en dat zijn beste vriend zijn liefde zal aankondigen aan mij.Donna,dit is van a tot z uitgekomen.Wil je weten of je geliefde terugkomt,dan moet je bij Donna zijn.Moeilijk te pakken maar de moeite.




Ervaring van Cynthia met paragnost Donna   Ervaring van Cynthia met paragnost Donna   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Donna
  Ervaring met paragnost Donna
  Donna,je gaf mij aan dat er nooit weer een relatie zou komen en dat er een definitieve einde zag liggen en dat hij toegeeft dat hij in relatie zit met een ander toen we nog samen waren.Dit is uitgekomen Donna.Je voorspelde ook binnen 4 maanden een man die mijn pad kruist die mij weer de vlinders zal geven, Donna dit is ook uitgekomen.Je zit er steeds bonk op.Ik krijg kippevel van je.




Ervaring van Birgit met paragnost Donna   Ervaring van Birgit met paragnost Donna   Ervaring van Birgit geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden