Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen paragnost Lisa
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Lisa
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met paragnost Lisa   Ervaring van Mas met paragnost Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dank je Lisa, je bent direct zonder poespas en vooral heel duidelijk. Ik kom zeker bij jouw terug. Mooie klaar en duidelijke kaartlegging.




Ervaring van Martine met paragnost Lisa   Ervaring van Martine met paragnost Lisa   Ervaring van Martine geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa je wist meteen rake dingen te vertellen. Geen onnodig tijd rekken en to the point. Heel aangenaam om mee te praten. Ik herkende veel in wat je zag en was er knal op. Mooi consult en heb rust gekregen. Dankjewel hiervoor je bent een top dame.




Ervaring van Sonja met paragnost Lisa   Ervaring van Sonja met paragnost Lisa   Ervaring van Sonja geplaatst op 23 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa, je bent top. Je bent prettig om mee te spreken, en met je gave voel je het snel en goed aan.




Ervaring van Shan met paragnost Lisa   Ervaring van Shan met paragnost Lisa   Ervaring van Shan geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Super. Heeft het snel en goed bij het juiste eind. Voelt en ziet het heel goed aan. Bedankt Lisa, het was een aangenaam gesprek.




Ervaring van Anieta met paragnost Lisa   Ervaring van Anieta met paragnost Lisa   Ervaring van Anieta geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa is een hele vriendelijke vrouw die goede inzichten geeft en veel informatie kan geven over de vragen waar je mee belt. Haar beschrijvingen kloppen zeer en ook geeft zij gedetailleerde voorspellingen. Ik ga haar zeker weer bellen. Dankjewel m.




Ervaring van Margot met paragnost Lisa   Ervaring van Margot met paragnost Lisa   Ervaring van Margot geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Het gaat toch goed komen. Vandaar dat ik je even belde want je had het dus bij het rechte eind. Dank je. DB.




Ervaring van Dory met paragnost Lisa   Ervaring van Dory met paragnost Lisa   Ervaring van Dory geplaatst op 25 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Wondervrouw zegde dat er iets met het vliegtuig zou zijn. De dag nadien 2 u moeten wachten in het vliegtuig andere voorspellingen komen ook uit.




Ervaring van Eduard met paragnost Lisa   Ervaring van Eduard met paragnost Lisa   Ervaring van Eduard geplaatst op 5 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Het kost nog wat tijd, zoals je zei maar het is al heel mooi stil geluk. Het is een wonder en je hebt me geholpen het wonder te begrijpen en dat zeggen wij samen.




Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Je hebt me zo geholpen en dit zeg ik samen met de persoon, die mede door jouw inzicht ook de juiste weg gevonden heeft zodat er nu geluk is. Ik ben je echt dankbaar. Liefs en over een tijdje spreek je me weer want vergeten doe ik jou niet.




Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 6 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa, aan jou heb je wat. Echt goed wat je doet en dat altijd als ik je bel. Heel goed.




Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dank voor je hulp met je inzichten. Het helpt gewoon enorm.




Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB met paragnost Lisa   Ervaring van DB geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  super vrouw. voorspellingen komen uit. kan ook goed praten.
eddy.




Ervaring van EDUARD met paragnost Lisa   Ervaring van EDUARD met paragnost Lisa   Ervaring van EDUARD geplaatst op 10 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Je had gelijk. Jij zag een arts bij mij liggen in de kaarten. Ik kon het toen nog niet plaatsen.nu wel inmiddels. Heb je net weer gesproken en jij vertelde mij veel moois in de toekomst. Ik kijk erna uit. Dankjewel voor je mooie, duidelijke redding. Liefs, Marieke .




Ervaring van Marieke met paragnost Lisa   Ervaring van Marieke met paragnost Lisa   Ervaring van Marieke geplaatst op 25 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Bedankt Lisa voor het fijne consult .steeds als ik vol twijfels zit bel ik je en steeds weet jij me weer, alles uit te leggen.de goede en de slechte waarheden. Je bent voor mij een hele betrouwbare medium. xx.




Ervaring van Jolanda met paragnost Lisa   Ervaring van Jolanda met paragnost Lisa   Ervaring van Jolanda geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dag Lisa, ik heb jou al een paar keren aan de telefoon gehad. En alles wat je zegt is waar, en er zijn al een paar dingen uitgekomen.
Je bent een lieve vrouw om mee te praten ik bel je zeker nog terug. Groetjes patricia.




Ervaring van Patricia met paragnost Lisa   Ervaring van Patricia met paragnost Lisa   Ervaring van Patricia geplaatst op 4 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lieve Lisa,Wat bent U een FIJN en ACCURAAT medium.,ik ga fijn t nieuwe jaar in.Lieve Groet.




Ervaring van Vlindertje met paragnost Lisa   Ervaring van Vlindertje met paragnost Lisa   Ervaring van Vlindertje geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dag Lisa,

Je hebt mij erg goed geholpen en een deel van jouw voorspellingen is reeds uitgekomen. Dank je wel. Je hoort mij zeker nog wel een keer voor een update.

Lieve groetjes.




Ervaring van C. met paragnost Lisa   Ervaring van C. met paragnost Lisa   Ervaring van C. geplaatst op 15 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Beste Lisa, ik heb je net gesproken. Dankjewel voor je geduld, mjn tegoed was helaas op vandaar dat ons gesprek abrupt beindigt werd. U bent een hele lieve vrouw en ik kan niet wachten op de voorspellingen die u gedaan heeft. Gr. De vrouw met het probleem in de communicatie.




Ervaring van Angelique met paragnost Lisa   Ervaring van Angelique met paragnost Lisa   Ervaring van Angelique geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Beste Lisa,

Ik vind je een super medium. Heel duidelijke voorspellingen en een hele vriendelijke vrouw. Groetjes.




Ervaring van K. met paragnost Lisa   Ervaring van K. met paragnost Lisa   Ervaring van K. geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dag Lisa,
Je voorspelling is uitgekomen.en het is niet de eerste keer dat het klopt wat je zegt. Dank je wel.




Ervaring van J met paragnost Lisa   Ervaring van J met paragnost Lisa   Ervaring van J geplaatst op 16 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa ik heb u al verschillende keren gesproken. en Alles wat u heeft gezegd klopt als een bus. ik ben heel blij met u ik wil u nogmaals bedanken. u bent een aanrader. bel u snel terug.




Ervaring van Wendy met paragnost Lisa   Ervaring van Wendy met paragnost Lisa   Ervaring van Wendy geplaatst op 14 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  beste lisa ,

Ik wil jou bedanken want de meeste dingen die jij hebt voorspeld. zijn uitgekomen .

mvg michel.




Ervaring van michel met paragnost Lisa   Ervaring van michel met paragnost Lisa   Ervaring van michel geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Eerste deel voorspellingen kwam uit- nu de rest afwachten. Dank lieve Lisa.




Ervaring van ha met paragnost Lisa   Ervaring van ha met paragnost Lisa   Ervaring van ha geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Bedankt voor de inzichten, Zowel verleden als heden. Je hebt me verbaasd. Mijn dank. Danielle.




Ervaring van Danielle met paragnost Lisa   Ervaring van Danielle met paragnost Lisa   Ervaring van Danielle geplaatst op 31 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  SUPER VROUW. VOORSPELLINGEN KOMEN UIT.




Ervaring van EDUARD met paragnost Lisa   Ervaring van EDUARD met paragnost Lisa   Ervaring van EDUARD geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa, je bent echt heel goed. Bedankt dat je mij altijd liefdevol te woord staat.




Ervaring van Cleo met paragnost Lisa   Ervaring van Cleo met paragnost Lisa   Ervaring van Cleo geplaatst op 21 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lisa, ik heb je reeds vele malen gesproken in het verleden. Je bent een medium die niet zegt wat ik graag wil horen, maar wat ik moet weten. Dit weet ik telkens weer te appreciĆ«ren. Liefs .




Ervaring van XXX met paragnost Lisa   Ervaring van XXX met paragnost Lisa   Ervaring van XXX geplaatst op 16 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  dankbaar en blij ben ik dat ik met Lisa in contact ben gekomen, een heel lieve betrouwbare Medium.
Mijn situatie waarin ik zat was triest, ik had dringend advies nodig, vandaar dat ik de hulplijn inschakelde HELDERZIENDEN
Na 15 jaar kwam ik erachter dat mijn vriend, en tevens vader van mijn zoon een NARCIST is.
Ik wil niet teveel in details gaan, een ieder die weet wat een narcist is, en vooral hier mee te maken heeft (gehad) kan vertellen dat dit zeer aangrijpend/emotioneel is als je je bewust bent geworden slachtoffer te zijn van zo`n persoon.
Verder had mijn vriend weleens gezegd dat hij in het verleden met(zwarte) MAGIE bezig was geweest hier had ik nooit acht op geslagen.
Welnu toen bij mij het kwartje viel, werd me duidelijk met wie ik te maken had en kon ik enigszins de vreemdsoortige zwarte veren die hij in mijn huis overal had geplaatst verklaren.
Ik heb geen dag spijt gehad, dat ik met medium Lisa in contact ben gekomen .
Ik kan nu vertellen ZE IS GOUD WAARD.
Zonder deze lieve zeer ervaren Medium zou ik de rust in mijn leven niet op zo`n bijzondere wijze hebben teruggevonden.

Echt als door een WONDER ben ik geholpen, door medium LISA.
Ik kan haar een ieder aanraden .
WARME groet van Wijke /Nederland.




Ervaring van Wijke met paragnost Lisa   Ervaring van Wijke met paragnost Lisa   Ervaring van Wijke geplaatst op 31 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Hei lisa je bent een top over het bericht dat ik zou krijgen , dat heb ik plotseling de volgende dag ontvangen .er zijn nog voorspellingen uit gekomen .ik bel je van de week zeker terug .
Grtz Karine xxx.




Ervaring van Karine met paragnost Lisa   Ervaring van Karine met paragnost Lisa   Ervaring van Karine geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Beste Lisa, ik heb je afgelopen maanden al meerdere keren gecontacteerd. Je loodst me telkens weer verder door mijn twijfels angsten en onzekerheden. Jij verdient waardering als medium, want je bent telkens eerlijk,zuiver en correct in je voorspellingen. Voor mij verdien je alle sterren aan de hemel. Ik hoop dat ik je binnenkort eindelijk kan vertellen, de evolutie en de uitkomst zoals jij het telkens wist te voorspellen.Want ik houd je op de hoogte . Dankjewel van een regelmatige beller (De dame die naar de bank is gegaan).




Ervaring van xx met paragnost Lisa   Ervaring van xx met paragnost Lisa   Ervaring van xx geplaatst op 9 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Lieve Lisa ik heb je de laatste dagen een paar keer gebeld .dankjewel voor je inzichten en lieve woorden in deze tijd. je weet het heel mooi te vertellen en ook dingen die je niet kan weten. ik ga vertrouwen hebben ik wat je allemaal zegt en dan hoop ik dat is deze hele moeilijke periode voor mij af kan sluiten. bedankt ik ga je zeker nog bellen. en je bent zelfs wel meer dan vijf sterren waard. Denk de beste op deze lijn. Groetjes stef.




Ervaring van Stef met paragnost Lisa   Ervaring van Stef met paragnost Lisa   Ervaring van Stef geplaatst op 25 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Dankjewel Lisa voor je duwtje in de rug telkens weer. Je bent een medium met spirituele innerlijke diepe waarden en dit weet ik telkens te waarderen als ik je spreek. Je verdient als medium een herkenning hierin.




Ervaring van Collega met paragnost Lisa   Ervaring van Collega met paragnost Lisa   Ervaring van Collega geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Beste lisa
heb jou vandaag gebeld en je kon mij zeggen dat ik ze mee kerst ging terug zien wat nu is uitgekomen . bij deze lieve mensen kan ik maar 1 ding zeggen lisa is top . echt een aanrader nu hoop ik dat de rest nog uitkomt .
veel liefs robin.




Ervaring van robin met paragnost Lisa   Ervaring van robin met paragnost Lisa   Ervaring van robin geplaatst op 23 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Top medium. Alles klopte. Ga zo door.




Ervaring van . met paragnost Lisa   Ervaring van . met paragnost Lisa   Ervaring van . geplaatst op 13 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden