Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen paragnost Violette
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Violette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Lieve Violette, dank je voor de mooie reading. Je hebt mij een mooie en heldere kijk gegeven. Dank ook aan, "HOE het op te lossen". Eenvoud dient de mens. THNX Meola.




Ervaring van Meola met paragnost Violette   Ervaring van Meola met paragnost Violette   Ervaring van Meola geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Dankjewel voor de reading en voor de krachtige affirmatie.




Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Ik heb net Violette aan de telefoon gehad wat een ontzettend lieve, leuke en zachte vrouw. De dingen die ze zei klopte allemaal zonder dat ik wat hoefde te vertellen. Ik krijg altijd een goed gevoel als ik met haar gesproken heb. Hele fijn stem en energie. 1 van mijn favorieten, een topper. Liefs.




Ervaring van Ratna met paragnost Violette   Ervaring van Ratna met paragnost Violette   Ervaring van Ratna geplaatst op 8 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Violette is eerlijk en duidelijk en toch liefdevol in haar advies. Dankjewel ik bel nog terug.




Ervaring van Suzanne met paragnost Violette   Ervaring van Suzanne met paragnost Violette   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Super lieve dame die de dingen aanvoelt zoals ze zijn. Was aangenaam verrast.




Ervaring van Xx met paragnost Violette   Ervaring van Xx met paragnost Violette   Ervaring van Xx geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Heel goed consult, duidelijke inzichten en voelt goed aan waar het probleem zit. Zal zeker nog eens terugbellen.




Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met paragnost Violette   Ervaring van Juanita met paragnost Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Violette bedankt ben erg blij met uw consult. U kan goed invoelen een aanrader.




Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met paragnost Violette   Ervaring van Anouck met paragnost Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met paragnost Violette   Ervaring van H met paragnost Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Jij zat er weer boenk op wat mijn ex betreft. Jij bent heel goed. Xxx Anouck.




Ervaring van Anouck met paragnost Violette   Ervaring van Anouck met paragnost Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 9 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs Ratna.




Ervaring van Violette met paragnost Violette   Ervaring van Violette met paragnost Violette   Ervaring van Violette geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Net een uitgebreide, leuke en positieve gesprek gehad met Violette. Een lieve dame die mijn algemene voorspelling meteen goed had zonder dat ik haar iets erover vertelde. Dankje Violette, ik zal je zeker nog eens terugbellen. Liefs R.




Ervaring van R. met paragnost Violette   Ervaring van R. met paragnost Violette   Ervaring van R. geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Lieve rustgevende dame die de nagel op de kop slaat. Reeds voorspelling uitgekomen. Nu wachten op de volgende voorspelling en het geluk kan niet meer stuk. Dank je wel Violette voor de goede raad. Je hoort nog van me. Groetjes conny.




Ervaring van Conny met paragnost Violette   Ervaring van Conny met paragnost Violette   Ervaring van Conny geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Violet heeft mij de ingesproken. En dat heel spontaan. Ook nog eens 1u snachts.
Bedankt violet.




Ervaring van shantie met paragnost Violette   Ervaring van shantie met paragnost Violette   Ervaring van shantie geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  U bent goed .bedankt voor uw consult.




Ervaring van anoniem met paragnost Violette   Ervaring van anoniem met paragnost Violette   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Bedankt voor het positieve consult van dinsdag 1 mei jl Violette. Op woensdag 2 mei kreeg ik al een bericht van de persoon in kwestie en heb hem zelfs ook weer kort gezien na dat hij mij zelf op zocht. Veel vlotter dan verwacht ;-) warme groet L.




Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Wat een tof consult, verschillende zaken zat u er recht bovenop. Heb hier veel aangehad en ben nu toch wat geruster. Bedankt.

D.




Ervaring van Dennis met paragnost Violette   Ervaring van Dennis met paragnost Violette   Ervaring van Dennis geplaatst op 2 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Violette is een erg lieve dame met een goed luisterend oor. Ze voelt alles erg goed aan. Ze is super.




Ervaring van B met paragnost Violette   Ervaring van B met paragnost Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Violette is een hele lieve vrouw met een goed luisterend oor. Zij zegt en beschrijft alles erg goed. Krijgt goede dingen door. Ze is super.




Ervaring van B met paragnost Violette   Ervaring van B met paragnost Violette   Ervaring van B geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Lieve vrouw met een rustgevende stem, fijn om mee te praten. Goede inzichten. Als er een voorspelling is uitgekomen laat ik het weten.




Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem met paragnost Violette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Mooie Reading vanavond dankuwel.




Ervaring van Danielle met paragnost Violette   Ervaring van Danielle met paragnost Violette   Ervaring van Danielle geplaatst op 2 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Zeer lieve dame, alles klopte wat ze zag en zeker niet kon weten. chapeau. een aanrader.




Ervaring van Anja met paragnost Violette   Ervaring van Anja met paragnost Violette   Ervaring van Anja geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Super lief en duidelijk.
Dank je wel.




Ervaring van Inge met paragnost Violette   Ervaring van Inge met paragnost Violette   Ervaring van Inge geplaatst op 28 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Na een paar keer gebeld te hebben met Violette is heeft zij het steeds juist. Zij geeft een warm gevoel bij alle vragen en geeft je inzicht bij twijfel. Dank U.




Ervaring van A. met paragnost Violette   Ervaring van A. met paragnost Violette   Ervaring van A. geplaatst op 28 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Super bedankt voor het gesprek van vandaag. Je bent erg lief en krijg ook duidelijk antwoord op mijn vraag. Je zegt en beschrijft alles heel helder en duidelijk.

Dankjewel Violette,
.




Ervaring van Meisje met gave met paragnost Violette   Ervaring van Meisje met gave met paragnost Violette   Ervaring van Meisje met gave geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Een heel mooi consult. Violette is een heel lieve dame die heel goed kon beschrijven hoe je nu voelt en hoe je bent. Ze zegt zoals het is. Een echte aanrader.top.




Ervaring van westvlaming uit de kempen met paragnost Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen met paragnost Violette   Ervaring van westvlaming uit de kempen geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Hey violette je bent een topper . Bedankt chris x.




Ervaring van Chris met paragnost Violette   Ervaring van Chris met paragnost Violette   Ervaring van Chris geplaatst op 26 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  De BESTE en LIEFSTE dame die ik tot nu heb mogen spreken zonder twijfel. Deze dame gaf mij zojuist het rustige en zelfverzekerde gevoel waar ik al weken naar zocht. Ik voelde sterk aan ik bij haar moest zijn voor een Consult en zal haar zeker weer bellen als ik ooit onzeker in het leven sta, zonder twijfel. Voor een ieder die van zijn onzekerheid af wil komen is Mevrouw Violette de Beste Aanrader. Groet, CJP.




Ervaring van C. met paragnost Violette   Ervaring van C. met paragnost Violette   Ervaring van C. geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Het was een verhelderend gesprek .het heeft me geholpen om de juiste keuze te maken.




Ervaring van Kinza met paragnost Violette   Ervaring van Kinza met paragnost Violette   Ervaring van Kinza geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Top. je invoelen en uitleg klopt altijd .




Ervaring van Ha met paragnost Violette   Ervaring van Ha met paragnost Violette   Ervaring van Ha geplaatst op 10 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Dankjewel voor het gesprek vandaag.
Je zag de dingen goed. Het geeft me toch weer bevestiging van soms hetgeen ik al weet. Maar heb het dan toch nodig.

Dankjewel. x.




Ervaring van Karin met paragnost Violette   Ervaring van Karin met paragnost Violette   Ervaring van Karin geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Heel goed consult. Violette is bondig en duidelijk op een lieve rustige manier. Hoop dat voorspellingen uitkomen.




Ervaring van wendy met paragnost Violette   Ervaring van wendy met paragnost Violette   Ervaring van wendy geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Bel haar regelmatig, voorspellingen komen altijd uit. Fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van .. met paragnost Violette   Ervaring van .. met paragnost Violette   Ervaring van .. geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Violette
  Ervaring met paragnost Violette
  Een heel fijn gesprek, Violette neemt echt de tijd en is heel erg lief. Het was voor mij erg fijn om bepaalde bevestigingen te krijgen. Maar ook zaken die ik nog af moet sluiten.
Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van C met paragnost Violette   Ervaring van C met paragnost Violette   Ervaring van C geplaatst op 15 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden