Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeanette
  Ervaring met paragnost Jeanette
  Jeanette is rustig en oprecht, echt een aanrader om te bellen. xx A




Ervaring van Anna met paragnost Jeanette   Ervaring van Anna met paragnost Jeanette   Ervaring van Anna geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeanette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dinah
  Ervaring met paragnost Dinah
  Lieve Dinah, wat een mooie reading en healing heb ik van jou gekregen. Dank je wel. Belde je voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Liefs F.




Ervaring van Francis met paragnost Dinah   Ervaring van Francis met paragnost Dinah   Ervaring van Francis geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bibi
  Ervaring met paragnost Bibi
  Lieve Bibi,
We hebben pas geleden nog een heel fijn gesprek gehad. Ik vind jou heel erg goed en oprecht. Ik vind het fijn dat ik even alles van me af heb kunnen praten. Bedankt voor alles wat je hebt gezien ik heb er heel veel vertrouwen in. xx Es




Ervaring van Esther met paragnost Bibi   Ervaring van Esther met paragnost Bibi   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bibi  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola draait er geen doeken om. Vind haar echt goed. Groetjes Rach




Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel met paragnost Carola   Ervaring van Rachel geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een bijzondere ziel…. Zonder weinig woorden wist ze waar ik over sprak…. Een aanwinst op deze lijn, in liefde Marieke




Ervaring van Marieke met paragnost Caroline   Ervaring van Marieke met paragnost Caroline   Ervaring van Marieke geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ze heeft me dingen verteld die zo oprecht zijn en ik weet nu wat ik moet doen. u bent erg goed. Groetjes Esther.




Ervaring van Esther met paragnost Yuorah   Ervaring van Esther met paragnost Yuorah   Ervaring van Esther geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Dankjewel John voor je extra geduld met mij .

Ik ga je zeker weer bellen .
Groetjes en veel liefs ,
K.




Ervaring van K met paragnost John   Ervaring van K met paragnost John   Ervaring van K geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!




Ervaring van Anoniem  met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marry
  Ervaring met paragnost Marry
  Marry geeft in korte tijd heel veel informatie, ze voelt heel goed in in de situatie en legt tot in de puntjes uit wat ze ziet. Een hele lieve dame om mee te praten. Zeker een belletje waard!




Ervaring van F. met paragnost Marry   Ervaring van F. met paragnost Marry   Ervaring van F. geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marry  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve Yuorah,
Begin dit jaar heb ik je erg vaak gebeld, omdat ik niet lekker in mijn vel zat en ik echt zekerheid nodig had. Jouw voorspellingen zijn uitgekomen en contact is er weer. Je bent altijd kort, maar krachtig en houd me nooit langer dan nodig is aan de lijn.
Dankjewel Yuorah.




Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A met paragnost Yuorah   Ervaring van A geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Lieve sophia, ik heb donderdag met je gebeld om te vragen of er deze week nog contact kwam. En wauw vandaag zondag kreeg ik een bericht van hem (Pieter) haha wat ben jij goed. Dankjewel lieverd. Ik bel je snel. Lieve groet, Lisa




Ervaring van Lisa met paragnost Sophia   Ervaring van Lisa met paragnost Sophia   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline met paragnost Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Hallo Carola. Ik heb u vanavond gesproken over mijn ex S. Ik hoop dat hij het vertrouwen kan terug vinden in mij en wij weer samen komen. De rest wat u over ons vertelde klopte helemaal!
Bedankt.

Liefs amalia




Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia met paragnost Carola   Ervaring van Amalia geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Hoi iedereen ,mijn adem stond eventjes stil hoe MAGNIFIQUE iemand kan zijn .
Een GAVE dat zeer uitzonderlijk is .
Twijfel geen seconde Caroline is het zo waard .




Ervaring van Ercan met paragnost Caroline   Ervaring van Ercan met paragnost Caroline   Ervaring van Ercan geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Antwan
  Ervaring met paragnost Antwan
  Wat een fijn gesprek gehad zojuist.
Alles werd op een mooie manier uitgelegd. En wat een fantastische humor. Met humor werd ik gerustgesteld En iets heel moois bevestigd hahaha nou ik verheug me er erg op.
Als zover is, laat ik het je weten.
Lieve groet.




Ervaring van C met paragnost Antwan   Ervaring van C met paragnost Antwan   Ervaring van C geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Antwan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Inzicht en advies van het hoogste niveau. Ik heb er nauwelijks woorden voor.




Ervaring van Lies met paragnost Caroline   Ervaring van Lies met paragnost Caroline   Ervaring van Lies geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Verbluffend goed! Het is ongelofelijk wat Caroline je weet te vertellen. Ik was er even stil van. Ze is echt heel goed, draait er niet omheen, is duidelijk en vriendelijk. Ik raad iedereen aan haar te bellen.




Ervaring van Leuke naam met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke met paragnost Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maaike
  Ervaring met paragnost Maaike
  Maaike is heel empatisch en inzichtvol. Ze bied klaarheid over moeilijke connecties en goed advies voor verdere stappen.




Ervaring van Christophe met paragnost Maaike   Ervaring van Christophe met paragnost Maaike   Ervaring van Christophe geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Maaike  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jennifer
  Ervaring met paragnost Jennifer
  lieve Jen,
hoop dat het goed met u gaat, hoop je snel te kunnen spreken... liefs a




Ervaring van a met paragnost Jennifer   Ervaring van a met paragnost Jennifer   Ervaring van a geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jennifer  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Mighty Carola,
You did it again!
Ik bel je vaak, maar je voorspellingen blijven ook keer op keer uitkomen. Of het nu gaat om mensen, relaties, werk, dieren, ... je kan het allemaal, en hoe?!
Gisteren zei je dat er een telefoontje kwam voor eind van het weekend, en jep, vandaag was het zover ondanks dat ik het helemaal niet meer had kunnen geloven.
Dank je wel.voor je geduld, voor je fantastische gaven, voor dat je er altijd op het juiste moment en de juiste manier bent, voor alles!
Veel liefsxe




Ervaring van e. met paragnost Carola   Ervaring van e. met paragnost Carola   Ervaring van e. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Fijne vrouw die je als een waterval de situatie en de vooruitzichten verteld, in mijn geval een positieve erg fijn voor dat steuntje in de rug!




Ervaring van G.  met paragnost Destiny   Ervaring van G.  met paragnost Destiny   Ervaring van G. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Bedankt voor je heldere uitleg. Ik moest niet veel uitleggen aan je. Je hebt mijn leven op tafel gelegd zoals het nu is. Heb je net aan de lijn gehad.
Ik heb hem dan toch intuatief een berichtje gestuurd met het geen ik ineens doorkreeg: blijf in jezelf geloven. je kunt alles bereiken wat je maar wilt




Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem met paragnost Aurora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esther
  Ervaring met paragnost Esther
  Lieve Esther
Heel erg bedankt voor het duidelijk consult. Ik kan alles plaatsen wat je me verteld hebt. Je bent een topper.
Liefs, Nadya




Ervaring van N.E. met paragnost Esther   Ervaring van N.E. met paragnost Esther   Ervaring van N.E. geplaatst op 25 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Michelle
  Ervaring met paragnost Michelle
  Eerlijk en zuiver medium. Analytisch zeer goed in haar voorspellingen waardoor de adviezen ook duidelijk zijn. Een aanrader.




Ervaring van Jon met paragnost Michelle   Ervaring van Jon met paragnost Michelle   Ervaring van Jon geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Michelle  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Lieve Olga,

Met jou zijn de gesprekken altijd vertrouwd, eerlijk, oprecht, met respect, vol vertrouwen. Jij ziet de dingen zo helder, duidelijk en met zoveel gevoel. Bij jou kun je alles vragen, niks is teveel, je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij.
Je kunt zoveel aanvoelen, het juiste en dat voelt goed.

Ik kan mij geen beter medium wensen dan jij. Liefs NY.




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anny
  Ervaring met paragnost Anny
  Je gaf enige tijd geleden aan dat ik op moest passen voor een zwarte auto, want het zou lijken op een ongeluk, maar deze zou ik net kunnen ontwijken, want je zag mij of mijn auto geen schade hebben. De man zou wel agressief zijn.
Nou vorige week wist ik precies wat je bedoelde, want een agressieve man in zwarte auto ging over het verdrijvingsvlak voor me rijden, stond vervolgens met slippende banden ineens voor me stil, probeerde me vervolgens de vangrail in te duwen om daarna er als een haas vandoor te gaan. Afgezien van schrik en boosheid, heeft het me verder niets gedaan en kon ik gewoon mijn weg vervolgen. Wederom iets wat is uitgekomen zoals je gezegd hebt!
Je bent een topper en ben benieuwd wanneer het volgende gebeurd wat je hebt voorspeld. Tijd kan je nooit zeggen, maar dat het gebeurd is zeker. Dikke kus




Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G met paragnost Anny   Ervaring van G geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Lieve Merlijn wat ben jij een engel. Zo zuiver en alles klopt. Je hebt me zo ondersteund in mijn proces. Intens dankbaar. Prachtige inzichten en down to earth. Wat een verademing. Ik blijf jou bellen!! Warme groet van Antoinette




Ervaring van Antoinette met paragnost Merlijn   Ervaring van Antoinette met paragnost Merlijn   Ervaring van Antoinette geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marius
  Ervaring met paragnost Marius
  Wat een aanrader is dit! Naast de runestenen voelt Marius ontzettend goed in. Verbazingwekkend wat hij wist te vertellen over mensen waar ik hem niks over had verteld. Hij weet veel en is ook nog eens heel gezellig.




Ervaring van P met paragnost Marius   Ervaring van P met paragnost Marius   Ervaring van P geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marius  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana stelt me gerust in bepaalde kwestie's waar ik over pieker. Ze geeft me goede tips hieromtrent. Wat ze zag was heel positief en ik kan nu weer allemaal loslaten. bedankt Oceana. Grtjes Mar




Ervaring van Marit met paragnost Oceana   Ervaring van Marit met paragnost Oceana   Ervaring van Marit geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Bedankt lieve Jeanet om er voor mij te zijn wanneer het moeilijk gaat. Heel verwonderlijk hoe je zoveel kan weten. Liefs M




Ervaring van Milan met paragnost Jeannet   Ervaring van Milan met paragnost Jeannet   Ervaring van Milan geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anitta
  Ervaring met paragnost Anitta
  Beste Anitta, bedankt voor je voorspellingen. Je bent de beste. xx H




Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena met paragnost Anitta   Ervaring van Helena geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Hoi Marya lieve dame, jij geeft op een rustige en heldere manier uitleg. Tot nu toe is alles uitgekomen. Aanrader! Liefs K




Ervaring van Kate  met paragnost Marya   Ervaring van Kate  met paragnost Marya   Ervaring van Kate geplaatst op 23 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, ik heb je niet lang kunnen spreken maar het gene je me op korte tijd kon zeggen betekende zoveel voor mij. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela met paragnost Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden