Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Carola
  Ervaring met paragnost Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met paragnost Carola   Ervaring van Vaste beller met paragnost Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF met paragnost Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  heel bijzonder, 2 vragen waar ik zo mooi en compleet antwoord op kreeg. heel waardevol ook, SUPER DANK.




Ervaring van Maaike met paragnost Annicka   Ervaring van Maaike met paragnost Annicka   Ervaring van Maaike geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met paragnost Marya   Ervaring van T met paragnost Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Valentine
  Ervaring met paragnost Valentine
  Heb je net gesproken, je was er bonk op lieve Valentine. Directe antwoorden op me vraag, dank je.




Ervaring van Saake met paragnost Valentine   Ervaring van Saake met paragnost Valentine   Ervaring van Saake geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Lieve Thaiis,

Zonder veel gezegd te hebben wist jij precies hoe mijn ex partner in elkaar zat. Ik was in shock hoe goed en precies jij dat zag. Ik wil niet in veel details treden, het was een eye opener. Mijn ziel zag deze man als hoe jij hem beschreef, hoewel hij mij probeerde te overtuigen dat allemaal aan mij ligt. Ik wist zeker dat ik het wilde uitmaken maar je bevestiging was de extra push die ik nodig had. Het keerpunt in onze relatie was mijn kinderwens en dat vertelde je gewoon. Zonder dat ik daar iets over verteld heb. Echt dank je wel voor alles. Ik zal je zeker nog bellen als ik weer je kracht en inzicht nodig heb. Ik zal sterk blijven.




Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane met paragnost Thaiis   Ervaring van Jane geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marya
  Ervaring met paragnost Marya
  Dankjewel lieve Marya, ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Je bent duidelijk in wat je doorkrijgt. En hierin ben je kort en krachtig. Je houdt mensen niet langer aan de telefoon dan nodig. Je geeft zo mooi vertrouwen. Je bent goed.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Marya   Ervaring van Karin met paragnost Marya   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Arend
  Ervaring met paragnost Arend
  Ben zeer onder de indruk van Arend zijn gave. Als een verkenner die jou vooruit loopt op een donker pad laat hij je de mogelijkheden zien. De uitleg is zo helder dat je na het gesprek de route kent en met wat meer zekerheid, voorbereid je weg kan vervolgen. Zeer goed medium.




Ervaring van Jim met paragnost Arend   Ervaring van Jim met paragnost Arend   Ervaring van Jim geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In een woord fantastich, niemand heeft me zo in mijn mezelf laten geloven als zij. Girls Power. Mooie ware woorden. Dankje voor deze.




Ervaring van Bianca met paragnost Sanne   Ervaring van Bianca met paragnost Sanne   Ervaring van Bianca geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Dankjewel Yellow. Hij moet idd maar met z,n billen bloot. Je hebt me weer op de juiste energie gezet.
Nogmaals dankjewelxxxxx.




Ervaring van M met paragnost Yellow   Ervaring van M met paragnost Yellow   Ervaring van M geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Super lieve dame, ze kon de persoon zeer goed beschrijven. Ze ziet het allemaal goed komen. Zeer aangenaam persoon om mee te praten, het gesprek heeft mij echt deugd gedaan. Wanneer er verandering komt dan hoor je van mij. Lieve groetjes Yolanda.




Ervaring van yolanda met paragnost Sophia   Ervaring van yolanda met paragnost Sophia   Ervaring van yolanda geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MathildaNili
  Ervaring met paragnost MathildaNili
  Beste Mathilda Nili, dit was vanmorgen een eye opener. De goede raad die je gegeven hebt ga ik zeker doen. Mijn leven herpakken en aan mij denken. Bedankt voor deze reading R.




Ervaring van R met paragnost MathildaNili   Ervaring van R met paragnost MathildaNili   Ervaring van R geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  Zou zonder jou deze zware, tekenende periode niet door zijn gekomen MB. Je deelt mijn lach en mijn traan, woorden schieten te kort. Bedankt en tot horens.




Ervaring van Jantje met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jantje met paragnost MB Rhais   Ervaring van Jantje geplaatst op 16 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Onlangs kreeg ik van Nina te horen dat ik een teleurstelling zou hebben in de prive sfeer. Ik dacht op welke manier dan. En ja hoor binnen een week had ik een afspraak om iets te ondernemen waar ik hulp bij nodig had en dezelfde dag melden 3 mensen zich af. Superblij met je advies en luisterend oor.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem met paragnost Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Wauw, wauw. Ik kon Annicka maar niet telefonisch te pakken krijgen, en had daarom voor het allereerst een e-mailconsult aangevraagd.
Ben heel erg blij dat ik dat heb gedaan. Had binnen een paar uur een uitgebreide mail met zeer gedetailleerde toelichting, exacte persoonsbeschrijvingen en duidelijke voorspellingen. Het verleden en heden was erg specifiek omschreven en klopt precies.

Wanneer er een toekomstvoorspelling is uitgekomen zal ik dat hier laten weten.

Dank voor het zorgvuldige consult. Tot gauw.




Ervaring van Mandy met paragnost Annicka   Ervaring van Mandy met paragnost Annicka   Ervaring van Mandy geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Bedankt voor je mooie reading. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Brenda.




Ervaring van Brenda met paragnost Destiny   Ervaring van Brenda met paragnost Destiny   Ervaring van Brenda geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Medium ever. Zo blij dat ik je weer gevonden heb dit medium is recht door zee en heeft het 1000% goed. Desteny bedankt voor alles en tot snel dikke knuffel.




Ervaring van Danielle van het boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van het boek met paragnost Desteny   Ervaring van Danielle van het boek geplaatst op 15 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Niet normaal gewoon, net Anouk gesproken en zij zei: er is iets in uw huis wat aandacht nodig heeft, ja dat klopt. De vloer. Ook zag ze dat de auto nog een keer naar de garage moest, klopt ook. Qua personen en omschrijvingen daarvan, klopt als een bus. Man man man bijzonder goed medium is Anouk.




Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A met paragnost Anouk   Ervaring van A geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Tja wat zal ik zeggen. Anouk is gewoon kei goed. Bel haar en je krijgt een goudeerlijk antwoord. En ze ziet alles in haar kaartjes. Topper. E.




Ervaring van E. met paragnost Anouk   Ervaring van E. met paragnost Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Yellow,
Ik heb je vandaag op 14 sept opnieuw mogen spreken. Iedere keer opnieuw weet je exact wat nodig is en welke inzichten ik nodig heb, zonder dat ik je op voorhand iets moet uitleggen. De verbinding viel weg voor ik je kon bedanken, maar wou je bij deze toch echt bedanken voor alles.
Je inzichten zaten er weer boenk op Ik voel me alweer een heel stuk beter.
Dank je wel.

Liefs xxxx.




Ervaring van Annoniem met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem met paragnost Yellow   Ervaring van Annoniem geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Niamh
  Ervaring met paragnost Niamh
  Fijn dat ik u te pakken heb gekregen. Lieve Niamh het doet mij altijd goed om u te spreken. De vorige voorspellingen zijn ook uitgekomen. Tot snel knuf.




Ervaring van x met paragnost Niamh   Ervaring van x met paragnost Niamh   Ervaring van x geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beste Beau, toch weer leuk met je te praten. Je geeft energie via de telephone. Je zal nu ook wel weer gelijk krijgen tof gesprek, en je zegt geen nonsens.




Ervaring van Cadeautje met paragnost Beau   Ervaring van Cadeautje met paragnost Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  Jij bent echt mijn engeltje Salina
Ben jou echt dankbaar voor alles.
Een hele dikke knuffel.
Pieppiep.




Ervaring van Pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van Pieppiep met paragnost Salina   Ervaring van Pieppiep geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lucky
  Ervaring met paragnost Lucky
  Lieve Lucky, bedankt voor je hele lieve woorden, ik heb er een heleboel aan, en ik ga zeker eerst aan mezelf denken en dan pas aan een ander, en verwerken doe ik net zoals je zei op mijn eigen manier. Het wordt een strijd maar dankzij jouw lieve woorden kom ik er uit. Ik wil weer worden die ik vroeger was en dankzij jou en je aanmoedigingen kom ik er wel. Ik heb zoveel vertrouwen in je en je geeft me ontzettend veel liefde dat ik je altijd zal blijven contacteren. Lieve Lucky, ik vind je de beste, wens je heel veel geluk, liefde en wijsheid toe en bedankt voor je mooie uiteenzetting. Heel veel liefs.




Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie met paragnost Lucky   Ervaring van Ellie geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lucky  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Wat een super gesprek had ik met deze lieve vrouw. Ze gaf mij direct moed en snel antwoord. Echt super,dank je.




Ervaring van H met paragnost Maddy   Ervaring van H met paragnost Maddy   Ervaring van H geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Zoya
  Ervaring met paragnost Zoya
  Hoi Zoya, fijn dat ik je weer te pakken kreeg en weer met je kon praten. Vind het zelf ook nog best wel eng, dus wacht er nog heel even mee om het te gaan vragen. Lieve groet en we spreken elkaar binnenkort weer.




Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. met paragnost Zoya   Ervaring van L. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  1000 sterren waard, wat een mooi lief en prachtig mens, heb het gevoel dat ik de hele wereld weer aan kan, door de woorden die je me mee gaf, eigen liefde is je basis xx.

Dankjewel engel.




Ervaring van Cindy met paragnost Sanne   Ervaring van Cindy met paragnost Sanne   Ervaring van Cindy geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anke
  Ervaring met paragnost Anke
  Beste Anke jij kan heel goed invoelen bedankt voor de mooie reading. Marijke.




Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke met paragnost Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tineke
  Ervaring met paragnost Tineke
  Tineke dankjewel om er steeds te zijn en de juiste adviezen en inzichten te geven. Je bent een toppertje hoe jij situaties kan inschatten. Voorspellingen komen steevast uit . Al 200xheb k je gebeld met altijd diezelfde vraag je geduld lijkt wel eindeloos altijd blijf je even sympathiek. Je bent net een tweede mama voor mij..




Ervaring van Grace met paragnost Tineke   Ervaring van Grace met paragnost Tineke   Ervaring van Grace geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Beau je blijft me echt keer op keer verbazen. En weer een voorspelling uitgekomen.En weer een. je bent voor mij echt de enige op de lijn die het zo helder ziet en kan voorspellen, en ook dat het tot nu toe allemaal is uitgekomen. Ik zeg steeds ik hoop dat en ik hoop dat dit gaat gebeuren, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat ik zeker weet dat het zo gaat gebeuren als ik jij dat zegt. Voor mij ben je een geschenk uit de hemel en je verdient die sterren.
Tot heel snel. Xxx.




Ervaring van Mariel met paragnost Beau   Ervaring van Mariel met paragnost Beau   Ervaring van Mariel geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Meine is voor mij het aller betrouwstbare persoon die hier op de lijn zit. Ik wil je nogmaals heel veel danken voor alle readingen hebt gegeven tot nu toe. Bel deze man op hij zal je niet teleurstellen, onmogelijk. Ik dank je nogmaals en we streven naar het mooiste en het beste. Ga zo door. Heel veel liefs Vlekkootje.




Ervaring van Vlekko met paragnost Meine   Ervaring van Vlekko met paragnost Meine   Ervaring van Vlekko geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter is helemaal geweldig en een gesprek met hem geeft je zoveel rust en geeft zoveel informatie.




Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen met paragnost Gunter   Ervaring van M van Krimpen geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Catharina
  Ervaring met paragnost Catharina
  Het is een zeer joviale dame .die verbluffend veel weet, deed vroeger voor mij ook een grootse voorspelling die uitkwam. Dus aan haar kunde twijfel ik niet eens. Maar ik luister steeds graag naar haar bevestigingen.CC.




Ervaring van Chapo met paragnost Catharina   Ervaring van Chapo met paragnost Catharina   Ervaring van Chapo geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Babbetje
  Ervaring met paragnost Babbetje
  Babbetje is een superlieve oprechte vrouw. Ontzettend bedankt voor de leuke gesprekken en jouw steun en de rake voorspellingen. Tot snel weer. Liefs FF. Voetbal .




Ervaring van FF met paragnost Babbetje   Ervaring van FF met paragnost Babbetje   Ervaring van FF geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Babbetje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amira
  Ervaring met paragnost Amira
  Dankjewel lieve Amira, kijk uit naar je voorspelling en vond het een fijn gesprek. Ik bel je, niet u anders mag ik niet meer bellen hahaha bel je zeker weer in de toekomst terug. Je geeft mensen een comfortabel gevoel.

Meisje met een lastig schoonmoeder.




Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R met paragnost Amira   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden