Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petra
  Ervaring met paragnost Petra
  Het werken met kleuren en zo je energie voelen is een uniek. Dank je wel voor de positieve vibes.




Ervaring van K met paragnost Petra   Ervaring van K met paragnost Petra   Ervaring van K geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shariffa
  Ervaring met paragnost Shariffa
  Ik heb haar juist gebeld, ze is geweldig goed in het invoelen van een bepaalde persoon. Ze heeft op korte tijd veel verteld, terwijl ik zelf maar een paar vragen aan haar heb verteld en het klopt volledig in mijn huidige situatie en over een bepaald persoon die ik ken. Ik heb er vertrouwen in dat het inderdaad toch gaat uitkomen omdat ik deze persoon goed ken. Voor mij een sterke medium. Dus aarzel niet om haar eens te bellen, de moeite waard.




Ervaring van Nadine met paragnost Shariffa   Ervaring van Nadine met paragnost Shariffa   Ervaring van Nadine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Shariffa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met paragnost Cassandra   Ervaring van Happy chick met paragnost Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  To the point, oprechte vrouw, geeft de informatie die ze krijgt liefdevol en compleet door. Ben dankbaar voor dit.




Ervaring van Sophie met paragnost Maakali   Ervaring van Sophie met paragnost Maakali   Ervaring van Sophie geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  Lieve Nelleke ik sta ontzettend versteld wat je tot in details ziet en voelt. Ik zat met zoveel vragen en jij hebt de antwoorden stuk voor stuk bevestigd,
door wat je ziet en voelt. Het klopt ook wat je zegt.
Ik wil je hartstikke bedanken voor je Reading. Daardoor vertrouw ik ook op je voorspellingen.
Bel je gauw terug.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem met paragnost Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ysis
  Ervaring met paragnost Ysis
  Tijdje geleden had u gezien wat ik nu weet moeilijk maar u heeft wel gelijk gehad hoort mij zeker snel weer. liefs van de dame die u fotos had gestuurd van de week.




Ervaring van anoniem met paragnost Ysis   Ervaring van anoniem met paragnost Ysis   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met paragnost Gazali   Ervaring van Jeannine met paragnost Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Ik heb vandaag mevrouw Isha gesproken, ik was versteld, wat zij allemaal kon vertellen aan mij. Echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem K met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Lieve Beau, wat is het fijn om jou te spreken. Al zit ik nog zo in mijn drama, jouw positieve en nuchtere energie zetten mij weer in mijn kracht. Op alle vragen heb jij een duidelijk antwoord en kan precies aangeven hoe dingen verlopen. Er is al zoveel uitgekomen wat jij hebt voorspeld. Je bent de beste.
Liefs en tot horens.
N.




Ervaring van Beau met paragnost Beau   Ervaring van Beau met paragnost Beau   Ervaring van Beau geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeremy
  Ervaring met paragnost Jeremy
  Jeremy is heel rustig en geeft duidelijk uitleg. Ik was heel verbaasd over wat hij mij vertelde en dit klopte allemaal, zeker een aanrader
Dank u Jeremy.




Ervaring van Mylene met paragnost Jeremy   Ervaring van Mylene met paragnost Jeremy   Ervaring van Mylene geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie, je hebt het zoals altijd weer goed gezien. Je bent altijd snel en invoelend. Aardige vrouw die gewoon de beste is op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem met paragnost Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeremy
  Ervaring met paragnost Jeremy
  Jeremy is rustig en enthousiast. Hij luistert goed naar je vragen en komt met zeer duidelijke uitleg van de kaarten. Zijn uitleg is verhelderend en je weet wat er speelt, waarom en wat er mee te doen. Zeker een aanrader.




Ervaring van H de kreek met paragnost Jeremy   Ervaring van H de kreek met paragnost Jeremy   Ervaring van H de kreek geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Lieve Ischa, soms mogen er mensen op mijn pad komen waar ik een heel mooi groot geschenk van mag ontvangen. Jouw onvoorwaardelijke liefde voor je medemens is niet te beschrijven in woorden. Jouw licht en liefde laat de duisternis verdwijnen en maakt plaats voor kracht moed en vertrouwen. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Ingrid.




Ervaring van ingrid met paragnost Isha   Ervaring van ingrid met paragnost Isha   Ervaring van ingrid geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Geweldige vrouw, heel erg gelachen maar ze heeft me vooral verbaasd, uitspraken die zijn gedaan heeft ze letterlijk geciteerd. Bizar. Ben erg benieuwd hoe t verder zal gaan met de boom van een vent :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem met paragnost Isha   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sorella
  Ervaring met paragnost Sorella
  Dankjewel lieve Sorella voor de fijne consult die ik zojuist heb gehad.




Ervaring van Marijke met paragnost Sorella   Ervaring van Marijke met paragnost Sorella   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sorella
  Ervaring met paragnost Sorella
  Wat een lieve vrouw. Helder en duidelijke consult gehad met hele goede tips echt een aanrader. Ik bel zeker terug.




Ervaring van Desiree met paragnost Sorella   Ervaring van Desiree met paragnost Sorella   Ervaring van Desiree geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sorella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, dinsdag gesproken over een vraag en vandaag komt het uit. Ook precies hoe ze zei dat het zou zijn. Ze is echt keigoed. Draait nergens omheen. Liefs.




Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah met paragnost Anouk   Ervaring van Sarah geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ana
  Ervaring met paragnost Ana
  Net Mw. Ana gesproken, was heel prettig gesprek. Ik begon onrustig, naar mate het gesprek vorderde, werd ik rustig. Zij is puur echt een aanrader.




Ervaring van Anoniem K met paragnost Ana   Ervaring van Anoniem K met paragnost Ana   Ervaring van Anoniem K geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Wat ben je toch een fijne man om mee te praten. Je hebt mij en de kinderen zo goed geholpen om door deze moeilijke periode heen te Knokken. We zijn er nog niet maar met jouw hulp gaat dat vast een stuk rustiger. Ik maak mij minder zorgen door jouw heldere antwoorden en inzichten. Heel knap hoe je keer op keer weer gelijk hebt. Nu nog even afwachten of dit alles goed gaat uitpakken zoals je hebt voorspeld en de kindjes en ik eindelijk rust gaan krijgen om ons eigen leven op te bouwen.




Ervaring van Merei met paragnost Beau   Ervaring van Merei met paragnost Beau   Ervaring van Merei geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Hoi Charida, bedankt voor je lieve woorden en steun.




Ervaring van Rita met paragnost Sharida   Ervaring van Rita met paragnost Sharida   Ervaring van Rita geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Een aanrader, voelt heel goed je energie aan en wat er speelt.




Ervaring van Katrien met paragnost Maakali   Ervaring van Katrien met paragnost Maakali   Ervaring van Katrien geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Wat een supervrouw. Ik geloof haar. Ik heb een heel lang gesprek met haar gehad. Zij zei rake dingen en heeft mij weer moed gegeven voor de toekomst. Na een enorm zware tijd zal de zon weer voor mij gaan schijnen. Dank je wel Thaiss, ik laat het je weten of als het gaat lopen zoals jij zei. Xxx.




Ervaring van Pauline met paragnost Thaiis   Ervaring van Pauline met paragnost Thaiis   Ervaring van Pauline geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Milla
  Ervaring met paragnost Milla
  Bedankt voor je mooie reading. Liefs.




Ervaring van Brenda met paragnost Milla   Ervaring van Brenda met paragnost Milla   Ervaring van Brenda geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Milla  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeremy
  Ervaring met paragnost Jeremy
  Heel rustig
Goede uitleg
Ben heel content
Alles wat er gezegd is geweest is tot nu toe uitgekomen.
Ik raad iedereen aan om contact op te nemen. Jeremy is een echte aanrader. TOP.




Ervaring van Sabrina met paragnost Jeremy   Ervaring van Sabrina met paragnost Jeremy   Ervaring van Sabrina geplaatst op 13 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeremy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Lieve Anouk,

Ongelooflijk. Ik heb een week gewacht met dit berichtje omdat ik nog wat te verwerken had. Maar wil je bij deze erg bedanken voor alles. Iedere keer zie je goed wat er gebeurd en hoe, ongeacht het onderwerp. mensen, relaties, rechtzaken, werk, dieren,. noem maar op. Overal zit je er steeds boenk op. Zonder enige voorinformatie dan nog wel.

Dank je wel dat je je straffe gaven wilt delen met ons. Je bent er ook steeds op het juiste moment en blijft even geduldig tot ik het begrijp.

Dank je wel.
Liefs .




Ervaring van e. met paragnost Anouk   Ervaring van e. met paragnost Anouk   Ervaring van e. geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maakali
  Ervaring met paragnost Maakali
  Zeer lieve dame, je stelt je vraag je en krijg direct antwoorden. Ze is bovendien zeer eerlijk zal je niets naar de mond doen praten. zeker het bellen waard ik geef je een 10 moest dit hier kunnen.
Ik bel je zeker nogmaals op.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met paragnost Maakali   Ervaring van Leyla met paragnost Maakali   Ervaring van Leyla geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Al jaren mijn vaste lijn. Altijd blij als ik je even heb gesproken. Je stelt me gerust en je zit vaak ook heel goed qua invoelen wat er speelt en gaat komen.

Thank you.




Ervaring van Chi met paragnost Sara   Ervaring van Chi met paragnost Sara   Ervaring van Chi geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annick
  Ervaring met paragnost Annick
  Wauw lieve Annick en weer een spijker op zijn kop. Je gaf mij aan op te letten met de verbouwing omdat er vertraging op zou komen. Goed te kijken naar wat er op papier stond omdat het anders zo zou uitlopen en in een paar keer zou gebeuren i.p.v. in een keer.
Zojuist de aannemer gesproken en ja hoor. Vertraging. Ik weet dat alles weer goedkomt maar oei wat zat je er weer goed bovenop.
Dankjewel. Je bent echt de beste.




Ervaring van S met paragnost Annick   Ervaring van S met paragnost Annick   Ervaring van S geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met paragnost SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met paragnost SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Annicka
  Ervaring met paragnost Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem met paragnost Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met paragnost Isha   Ervaring van Carine met paragnost Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nellekke
  Ervaring met paragnost Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met paragnost Nellekke   Ervaring van italiano met paragnost Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M met paragnost Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Het was helaas niet leuk wat u een (bijna) jaar geleden had gezien maar het is wel zo gegaan en U had het goed gezien .hoe moeilijk het is.wil ik u toch ontzettend bedanken en u gaat mij zeker weer horen. Veel knuffels Lisa (de dame die moest tanken).




Ervaring van anoniem met paragnost Lisa   Ervaring van anoniem met paragnost Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tess
  Ervaring met paragnost Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem met paragnost Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden