Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lola
  Ervaring met paragnost Lola
  Wauw zonder veel info wist u veel te vertellen. Zeker weten dat ik u nog vaker ga bellen. Bedankt voor het fijne consult.




Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje met paragnost Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Bedankt voor het inspirerende gesprek, je adviezen en voorspellingen. TOP, je bent de beste.




Ervaring van Iris met paragnost Monique   Ervaring van Iris met paragnost Monique   Ervaring van Iris geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  Sharida is een Godsgeschenk. Dankbaar voor haar Liefdevolle adviezen.




Ervaring van Edmilton met paragnost Sharida   Ervaring van Edmilton met paragnost Sharida   Ervaring van Edmilton geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Kiki
  Ervaring met paragnost Kiki
  Lieve Niki, bedankt voor alle lichtpuntjes. Fijn je weer gesproken te hebben. Bel je zeker terug. Ing.




Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid met paragnost Kiki   Ervaring van Ingrid geplaatst op 31 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Meneer Gunter is het allerbeste medium die ik ooit ben tegen gekomen. Ik raad hem dan ook zeker aan. Zoekt u een integer en transparante medium. Dan is Gunter degene die weet waar hij het over heeft. Ik bewonder hem enorm. De informatie die hij geeft is high level, soms minder leuk maar ook dat hoort erbij. Door deze geweldige medium kon ik groeien en leren en daarvoor ben ik altijd dankbaar. GUNTER, you are my number 1. Ga zo door schat. We love you so much. Dikke knuffel San.




Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b met paragnost Gunter   Ervaring van San.b geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ina
  Ervaring met paragnost Ina
  Ina je bent geweldig. Je kon me alles vertellen over de persoon waarvoor ik belde en het klopte precies. 5 sterren is niet genoeg voor wat je doet. Je bent haarscherp, lief, geduldig en je geeft de juiste informatie door en alleen mijn naam was voldoende, ongelooflijk.

In 1 woord TOP.




Ervaring van LS met paragnost Ina   Ervaring van LS met paragnost Ina   Ervaring van LS geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Beste Cassandra, ben nog in de war door de onverwachte wending. Bedankt voor uw geduld van de afgelopen tijd.




Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal met paragnost Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  1 woord geweldig. Alles wat sophia mij heeft verteld is tot nu toe uit gekomen geweldig goed gezien heel erg bedankt .




Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M met paragnost Sophia   Ervaring van M geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Dag Thaiis, bedankt voor het geduld dat je voor mij hebt, ik weet dat ik altijd onrustig ben, en teveel met alles bezig. Heel erg bedankt om er altijd te zijn voor mij, lieve schat. Groetjes Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita met paragnost Thaiis   Ervaring van Rita geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne je bent geweldig, heb van hem gehoord wat je had gezegd, en ondanks dat het niet leuk was, rust in mijn hart en hoofd. Je bent echt super lief en een eerlijke nuchtere vrouw. Gewoon de beste voor mij.

Girlspower Matty x.




Ervaring van Matty met paragnost Sanne   Ervaring van Matty met paragnost Sanne   Ervaring van Matty geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Helaas viel het gesprek weg. Ik heb een fijn gesprek gehad. Veel klopt. De rest moet ik afwachten. Maar heb geloof in dat het uit komt.




Ervaring van Jen met paragnost Noura   Ervaring van Jen met paragnost Noura   Ervaring van Jen geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ina
  Ervaring met paragnost Ina
  Wauwww ina ongelooflijk hoe je de personen wist te omschrijven waar ik.voor belde en wat je allemaal wist te vertellen alles klopte gewoon.
Meer als 5 sterren ben je zo goed, ben er nog stil van dankjewel dikke knuf van de tweeling hahaha dan weet je wie ik.ben spreek je snel weer.




Ervaring van Xxx met paragnost Ina   Ervaring van Xxx met paragnost Ina   Ervaring van Xxx geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Meneer beau al meerdere malen gesproken heel vriendelijk. Wat hij zegt komt ook nog eens uit. Heel erg bedankt .




Ervaring van M met paragnost Beau   Ervaring van M met paragnost Beau   Ervaring van M geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maja
  Ervaring met paragnost Maja
  Dankjewel voor je mooie consult. Ik ga afwachten of je mooie consulten gaan uitkomen. Je bent een vrolijke en lieve dame, ik wens iedereen om met je te mogen spreken.xxx.




Ervaring van Z. met paragnost Maja   Ervaring van Z. met paragnost Maja   Ervaring van Z. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabine
  Ervaring met paragnost Sabine
  Lieve Sabine,

Jij bent een van mijn favorieten op de lijn. Alles wat je tot nu toe hebt gezegd is uitgekomen, op werkgebied en in de liefde. Ver van tevoren krijg je inhoudelijk al informatie door over wat er staat te gebeuren. Informatie wat soms in het moment nog niet duidelijk is.maar altijd vlak daarna allemaal uitkomt. Je bent een super lieve vrouw en kei goed in je werk, dankjewel.

Groetjes Daniella.




Ervaring van D. met paragnost Sabine   Ervaring van D. met paragnost Sabine   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Bijna alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn tot in de detail uitgekomen. Ik was op zoek naar een baan en was daar druk mee bezig. Je beschreef de omgeving waar ik zou komen te werken drukke omgeving, veel mensen, met een kliniek in de buurt, dat het tussen twee bedrijven zou gaan, hoe de gesprekken zouden verlopen, en dat het ook goed zou komen met het inhoudelijke contractvoorstel. Alles maar dan ook alles is uitgekomen. Ik start per 1 december met mijn droombaan. Dankjewel voor alles. Je bent een van de besten op deze lijn.

Liefs, D.




Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. met paragnost SherlockOryn   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sasa
  Ervaring met paragnost Sasa
  Wow wat een mooi en helder consult. Topper. Ik laat weten of hetgeen je voorspelt uit komt.

GR. C




Ervaring van C met paragnost Sasa   Ervaring van C met paragnost Sasa   Ervaring van C geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sasa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Sarina je bent echt een bijzondere vrouw. Wat ben ik blij dat ik jou al enkele keren heb mogen spreken. In juli voor het eerst gesproken en de voorspellingen zijn voor mij uitgekomen. Nu heb ik je gister en vorige week weer gesproken en heb je wederom een healing gedaan. Door jouw gesprekken voel ik me weer zekerder en rustiger. Je weet ook dingen te vertellen die je ook niet kan weten en het klopt ook. Je vertelde me dat ik echt niet bang en onzeker hoef te zijn en dat de intenties van mijn partner helemaal zuiver zijn. Veel liefs, de dame van wie de partner vast in de kooi zat.




Ervaring van E met paragnost Sarina   Ervaring van E met paragnost Sarina   Ervaring van E geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Jos,
dank voor weer de mooie voorspelling.
groeten
Erwin.




Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin met paragnost Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Lieve Sissy, de verbinding viel weg. Maar de afgelopen weken heb ik je vaak gebeld omdat ik zo onzeker was. Je hebt letterlijk over alles wat wij besproken hadden gelijk gehad. De rechter heeft in mijn voordeel besloten. Afgelopen maandag gehoord. Ik bel je al jaren en kan je niet genoeg bedanken. Mijn rots in de branding. Lieve mensen, Sissy is echt een schat en ze komt snel tot de kern van je vraag. Ze is oprecht en eerlijk. Tot snel topper xxxx C.




Ervaring van C met paragnost Sissy   Ervaring van C met paragnost Sissy   Ervaring van C geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Morgane
  Ervaring met paragnost Morgane
  Je had weer gelijk de zorgkosten worden hoef ik uiteindelijk niet geheel te betalen. Dankjewel.




Ervaring van X met paragnost Morgane   Ervaring van X met paragnost Morgane   Ervaring van X geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yellow
  Ervaring met paragnost Yellow
  Lieve, lieve, Yellow. Ik heb jou vorige week voor de eerste keer gesproken. Was helemaal onder de indruk van ons gesprek. Ik heb dit nog nooit mogen ervaren zo'n reading. Ik had dit echt nodig. De inzeichten die jij mij heb gegeven, daar ben ik jou eeuwig en atlijd dankbaar voor. Het heeft mij zoveel rust, liefde en warmte gebracht. Je hebt enkel voorspelling gedaan i.v.m de man waar ik al 2 jaar een realtie mee heb, maar die nog vast zit. Ik heb jou op maandag gebeld, op vrijdag hebben we elkaar gezien. En nu komt het. Hij heeft letterlijk de woorden en zelfs dezelfe zin, als jij mij hebt voorspeld. Hij heeft nog zo'n uitspraken verklaringen gedaan, net zoals je had voorspeld, maar ook met jouw woorden. Je zat precies mee met ons aan tafel. Heel bijzonder..Ik heb al verschillende mediums gecontacteerd, maar mijn ervaring met jou heb ik nog nooit met niemand gehad. Dat verdient alle sterren van de hemel en ver daarbuiten. Ook als mens ben je een toffe madam met de nodige humor die ik zeker kan smaken.
Lieve groetjes,
Sofie.




Ervaring van Sofie met paragnost Yellow   Ervaring van Sofie met paragnost Yellow   Ervaring van Sofie geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sarina
  Ervaring met paragnost Sarina
  Lieve Sarina, ik had je net aan de lijn. Super knappe reading.
Groetjes k.




Ervaring van K met paragnost Sarina   Ervaring van K met paragnost Sarina   Ervaring van K geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost SherlockOryn
  Ervaring met paragnost SherlockOryn
  Ik heb je gisteravond voor het eerst gesproken, en dat zei je gelijk. Ik hoefde niks te zeggen alleen m,n vraag had ik gesteld en jij begon alles te zeggen en alles klopte helemaal, wat ben jij goed zeg en ik hoop dat je voorspelling ook uitkomt. Ik ben die hindoe vrouw met de tatoeage ik raad iedereen aan om te bellen hij is zo goed en zuiver. Tot snel weer Groetjes, L.




Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L met paragnost SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lisa
  Ervaring met paragnost Lisa
  Beste Lisa,

Ik sprak vandaag met jou ik wil je bedanken voor de goede raad en steun die je me gaf, ik hou je op de hoogte zoals afgesproken liefs Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Lisa   Ervaring van Inge met paragnost Lisa   Ervaring van Inge geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Lieve Marie tis tijd om je langs deze weg ook zeker nog eens dank je wel te zeggen.
Sedert 5 maanden bel ik je dagelijks in een uiterst zeltzame en erg moeilijke situatie. Telkens weer geef je me de moed en kracht om weer door te gaan. En telkens weer komen jou voorspellingen uit en heb je het bij het rechte eind.
Zonder jou stond ik zeker niet waar ik nu sta.
Je bent de beste marie.
Dank je wel is niet genoeg. Xx
Anneke .




Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke met paragnost Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Lieverd mijn tegoed was op.
Ik spreek je gauw weer
Je bent de beste op deze lijn

Liefs T.




Ervaring van T met paragnost Joke   Ervaring van T met paragnost Joke   Ervaring van T geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sonja
  Ervaring met paragnost Sonja
  Lieve Sonja, zoals ik je beloofd hebt, had ik je aangegeven als de voorspelling uitkomt, die je in mijn kaarten zag, ik een review zou schrijven. Bij deze wil ik je aangeven dat je tijdlijn klopte wat je zei, dat ik binnen twee maanden een studie aangeboden zou krijgen dat gerelateerd zou zijn aan een baan die ik graag wilde. En is uitgekomen. Bedankt daarvoor. Groetjes, Vergin.




Ervaring van Vergin met paragnost Sonja   Ervaring van Vergin met paragnost Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shiloh
  Ervaring met paragnost Shiloh
  Hoi Shiloh, had je net aan de telefoon ivm de liefde. Ons gesprek werd afgebroken omdat mijn tegoed op was. Zal je raad opvolgen. Dank je wel en bel je nog eens in de toekomst.




Ervaring van L. met paragnost Shiloh   Ervaring van L. met paragnost Shiloh   Ervaring van L. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yoshua
  Ervaring met paragnost Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met paragnost Yoshua   Ervaring van T. met paragnost Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Vitta, ik heb je al enkele keren gesproken en het verbaasd me steeds opnieuw, hou jij in de huid kruipt van men partner het is zo raar maar zo juist. Vitta misschien dat ik het in het begin alles niet zo kon plaatsen, al werd alles toch wel heel snel duidelijk. Nooit zal ik nog twijfelen wie ik bellen moet en ik raad dan ook anderen aan om jou te bellen. Linne.




Ervaring van Linne met paragnost Vitta   Ervaring van Linne met paragnost Vitta   Ervaring van Linne geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Noura
  Ervaring met paragnost Noura
  Ik heb je 3 keer gesproken, ons eerste gesprek heb je mij aantal dingen verteld waarmee je mij zo onder de indruk heb gelaten. ik vond onze gesprekken zo bijzonder, je lieve zacht stem geeft mij zoveel warmte en ben zeker van overtuigd dat je voorspellingen uitkomen. Je bent een aanwinst op deze lijn,aanrader. Xxx.




Ervaring van Z. met paragnost Noura   Ervaring van Z. met paragnost Noura   Ervaring van Z. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ina
  Ervaring met paragnost Ina
  Vanavond heb ik Ina mogen spreken voor het eerst, en ik sta gewoon versteld van alles wat zij mij heeft kunnen vertellen. Ik heb veel mediums gesproken maar zij is een van de beste op de lijn.




Ervaring van Anoniem met paragnost Ina   Ervaring van Anoniem met paragnost Ina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  2 keer met Sophia gesproken, waaronder vandaag. Je hebt helemaal gelijk hoor, ik heb m'n examen voor het aftoetsen gehaald hoor. Zo blij ben ik. Ongelooflijk, en je wist ook meteen bij m'n naam te horen dat ik je in het verleden ook al had gebeld. Ook zag je meteen in de kaarten dat ik m'n studie ook ga halen, zonder dat ik het van te voren hebt gevraagd. net zoals de liefde. Als dat ook uitkomt spring ik een gat in de lucht ;-) Hartstikke bedankt voor het meekijken Sophia en tot horens ;-).




Ervaring van L. met paragnost Sophia   Ervaring van L. met paragnost Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Beste Joke.
Vanmiddag jou weer gebeld vanwege Basje die sinds gisteravond niet meer thuis was gekomen. Zoals geen ander weet jij alles van vermiste dieren, je had weer gelijk, Basje kwam 1 uur naar jou gesprek weer thuis.
Heel erg bedankt joke, dikke knuff voor de fijne gesprekken.




Ervaring van Leeuwtje met paragnost Joke   Ervaring van Leeuwtje met paragnost Joke   Ervaring van Leeuwtje geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden