Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  Beste Meine bedankt voor je hulp en steun, bedankt.




Ervaring van Henn.. met paragnost Meine   Ervaring van Henn.. met paragnost Meine   Ervaring van Henn.. geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Adora
  Ervaring met paragnost Adora
  Lieve Adora,

Ik vind je adorabel, bevlogen, inlevend en een top medium . T zal nog wel een periode zwaar zijn, maar wij komen samen. Een 8 en een 9, dan weet jij wie wij zijn.Ontzettend veel dank voor jouw steun, so long. Xx.




Ervaring van joke met paragnost Adora   Ervaring van joke met paragnost Adora   Ervaring van joke geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Marco is een aangename man om mee te praten, ik wacht nu je voorspelling af IVM mijn dochter haar studies, tot later, groetjes Inge de bezorgde , ontgoochelde mama Inge.




Ervaring van Inge met paragnost Marco   Ervaring van Inge met paragnost Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Beste Paloma ,ik heb je vandaag voor het eerst maal gebeld vandaag heb je voorspelling gedaan die vandaag inderdaad al uitgekomen is wow je bent echt suuuuper ik heb je deze namiddag terug gebeld om te kijken voor Januari en je wist goed nieuws te vertellen je weet heel veel en dat juist met naam en geboortedatum je bent een wonder op deze lijn ik ga je zeker nog terug bellen grtjs anoniempje xxxxxx.




Ervaring van anoniem met paragnost Paloma   Ervaring van anoniem met paragnost Paloma   Ervaring van anoniem geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dijckje
  Ervaring met paragnost Dijckje
  beste dijckje dank voor uw goede readingen al die jaren en advies voor mij alles wat je advies gaf of zag klopte als een bus nu nog me grote kinderwens ben heel benieuwd een dame eerlijk oprecht houdt je niet langer als nodig is aan de lijn kort duidelijk altijd dank voor alles in goede slechte tijden waar u mij in heeft geholpen u bent een schat xxx.




Ervaring van marie jose met paragnost Dijckje   Ervaring van marie jose met paragnost Dijckje   Ervaring van marie jose geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roos
  Ervaring met paragnost Roos
  Roos helpt me al maanden met de verzoening naar een ex toe. Haar opvattingen omtrent karakters, emoties en bedoelingen van mensen zijn knal raak. Ze is zeker de beste helderziende die ik al heb geraadpleegd.




Ervaring van Christophe met paragnost Roos   Ervaring van Christophe met paragnost Roos   Ervaring van Christophe geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Paloma
  Ervaring met paragnost Paloma
  Paloma is een heel lieve dame die to the point en concreet snel antwoord geeft.
Zij heeft heel veel aanvoeling en inzicht zeker wat karakters en innerlijke emoties betreft. Of haar voorspelling werkelijkheid wordt is af te wachten maar ze was heel zeker van haar stuk en mening. Let’s hope.




Ervaring van Annemie met paragnost Paloma   Ervaring van Annemie met paragnost Paloma   Ervaring van Annemie geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Coby
  Ervaring met paragnost Coby
  Net een zeer aangenaam telefoongesprek gehad met Coby. Wat zij door kreeg van haar gidsen na het bekijken van een foto was zeer sterk. Omschreef de situatie zoals ze was zonder dat ik ook maar 1 ding hoefde te zeggen en zei me ook wat de volgende stappen waren. Ongelofelijk, ben er nog steeds ondersteboven van. Ik heb graag iemand die verteld wat ze doorkrijgt bij het bekijken van een foto en dat is wat dat Coby deed. Dank je wel Coby, je bent een toppertje.




Ervaring van A.S met paragnost Coby   Ervaring van A.S met paragnost Coby   Ervaring van A.S geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Poppy-Jo
  Ervaring met paragnost Poppy-Jo
  Poppy-Jo, bedankt voor het gesprek zonder vragen te stellen heb je mij de antwoorden gegeven waar ik mee zat. Bedankt je bent top Gr Simonne.




Ervaring van Simonne met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Simonne met paragnost Poppy-Jo   Ervaring van Simonne geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Super lieve leuke dame, zeer goed in het invoelen van de situatie. Een echte aanrader hier op de lijn.




Ervaring van A met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A met paragnost Roma-Tari   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sissy
  Ervaring met paragnost Sissy
  Kei toffe leuke dame, die aan de hand van een foto direct het karakter van die persoon omschreef zonder ik ook maar iets zei en ja hoor het klopte allemaal toppie, dank je wel.




Ervaring van A met paragnost Sissy   Ervaring van A met paragnost Sissy   Ervaring van A geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Dirk
  Ervaring met paragnost Dirk
  Beste Dirk,

Dank dat u het een ander zo kan gunnen.
Wat u zegt is eerlijk en respectvol.

Het helpt mij steeds een stuk op weg.

Bedankt voor het begrip in het hele verhaal

M




Ervaring van M met paragnost Dirk   Ervaring van M met paragnost Dirk   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  U bent echt een lieverd, hoop u snel te spreken
En aan te geven hoe the Bold & Beautiful verloopt, haha
Heb volste vertrouwen in u

Heel veel liefsss van mij

R.




Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R met paragnost Leandra   Ervaring van R geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Leandra
  Ervaring met paragnost Leandra
  Lieve Leandra, wat bent u toch een geweldige vrouw om mee te praten. Het doet me iedere keer weer deugd.




Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita met paragnost Leandra   Ervaring van Anita geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sophia
  Ervaring met paragnost Sophia
  Hi lieve Sophia,
Ik had vanochtend een gesprek met je en wat heb je mij gerustgesteld. Je kan zeer goed invoelen, alles wat je zag in de kaarten heb ik van andere mediums ook gehoord. Je kan perfect op mensen invoelen. Chapeau.
Ik hoop dat jouw voorspellingen uit gaan komen, zodra dat gebeurt zal ik dat via deze weg weer bekend maken. Veel liefs, H.




Ervaring van H. met paragnost Sophia   Ervaring van H. met paragnost Sophia   Ervaring van H. geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lies
  Ervaring met paragnost Lies
  Beste Lies,

Dankje voor het inzicht op deze korte tijd.

Groet M

.




Ervaring van Marijke met paragnost Lies   Ervaring van Marijke met paragnost Lies   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alex
  Ervaring met paragnost Alex
  Hoi Alex,

je voorspelde,dat mijn ex en ik in december weer bij elkaar zouden komen en dat is gebeurd,ben zo blij.
bedankt voor je voorspelling,

groet van Nellie.




Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie met paragnost Alex   Ervaring van nellie geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Vitta
  Ervaring met paragnost Vitta
  Wat een lieve vrouw. Ze geeft goede adviezen en zet jou zelf ook aan het denken. Dank je wel Vitta. Ik zal mijn buikgevoel volgen.




Ervaring van F met paragnost Vitta   Ervaring van F met paragnost Vitta   Ervaring van F geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Lieve Amber, ik bel je al ruim een jaar sinds mijn wereld gevoelsmatig instortte. Je had het altijd bij het juiste eind. Dat er een einde aan dingen zou komen dat het niet makkelijk zou gaan. Je bent eerlijk en zegt ook als de uitkomst niet is wat ik wil horen.
Ik belde je na maanden over een van m'n kindjes en terwijl wij spraken legde je ook nog even de kaarten op ons samen. Je weet nog wie ik ben en wat wij besproken hebben. Dat geeft een fijn gevoel. Dank je lieve Amber, voor de lieve vrouw die je bent.




Ervaring van S met paragnost Amber   Ervaring van S met paragnost Amber   Ervaring van S geplaatst op 4 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Zeer oprechte en warme man voelde alles heel goed aan.




Ervaring van S. met paragnost Johan   Ervaring van S. met paragnost Johan   Ervaring van S. geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Al meerdere malen om haar inzichten gevraagd. En krijg telkens een duidelijke reading. Ik ben haar heel dankbaar. Zeker een echte aanrader.




Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T met paragnost Krisha   Ervaring van T geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Desteny
  Ervaring met paragnost Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van anoniem met paragnost Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karine
  Ervaring met paragnost Karine
  Lieve Karine, hartelijk dank voor uw voorspellingen steeds. U heeft diverse keren gelijk gehad over financiele zaken en de voorspelling van de liefde daar blijf ik ook in geloven. Warme groet, anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man met paragnost Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra, ik wil een groot compliment naar u toe maken. Ik heb u al maanden gebeld over diverse zaken, zoals liefde, financien en dergelijke.
Het prettige vind ik dat u consistent bent en de rode draad steeds terugkomt. Qua financien zat u diverse malen spot on. Dank u wel, lieve groet anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met paragnost Cassandra   Ervaring van Anonieme man met paragnost Cassandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Wauw. Top.
Je was de enige die de nagel op de kop sloeg dat mijn portemonnee gestolen was en dus niet op een verkeerde plaats was gelegd. Ook je beschrijving van de persoon komt overeen met de beelden op de camera. Super. Topmedium.
.




Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny met paragnost Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Beste Gazali, Je kunt je goed instellen op de energie van een ander,
wist dingen die ik kon bevestigen.
Helaas viel de verbinding weg tijdens het afronden van ons gesprek.
Ik wil je als nog bedanken voor je mooie consult.




Ervaring van Diana met paragnost Gazali   Ervaring van Diana met paragnost Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Destiny
  Ervaring met paragnost Destiny
  Lieve Destiny, Je bent voor mij echt Geweldiggg. Zo eerlijk, zuiver en betrouwbaar. Je hebt mij de vertrouwen weer terug kunnen geven in mijn situatie. Onze gesprekken zijn altijd gezellig, maar je adviezen zijn vooral leerzaam. Op deze manier wil ik je nogmaals hartelijk bedanken dat je op mijn pad bent gekomen. Liefs W.




Ervaring van . met paragnost Destiny   Ervaring van . met paragnost Destiny   Ervaring van . geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lobke
  Ervaring met paragnost Lobke
  Bedankt,

Uw energie, snel en veel info.

Alvast oprecht een mooie en gezond 2020 toegewenst.

M.




Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M met paragnost Lobke   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Erg vriendelijk, eerlijk en ik hoop goed in tijdbepaling. Ze zat wel goed met het inschatten van een persoon. tot over 4 weekjes.




Ervaring van R met paragnost Roma-Tari   Ervaring van R met paragnost Roma-Tari   Ervaring van R geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Roma-Tari
  Ervaring met paragnost Roma-Tari
  Lieve Roma, wat ben jij een goed medium. Je ziet alles duidelijk, snel en zuiver, en je maakt me rustig. Later hoop ik je weer te spreken.




Ervaring van An met paragnost Roma-Tari   Ervaring van An met paragnost Roma-Tari   Ervaring van An geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roma-Tari  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sabrina.P
  Ervaring met paragnost Sabrina.P
  Dankjewel voor je reading. Ik viel daarnet weg mijn tegoed was op. Ik hoop snel iets te horen. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nathalie met paragnost Sabrina.P   Ervaring van Nathalie geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina.P  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Krisha
  Ervaring met paragnost Krisha
  Hoi, meid ik had je gezegd dat ik iets voor je zou achterlaten, bij deze dus.

Je vertelde me dat je ook tijdens de feestdagen actief bent en daarvoor zal ik je dankbaar zijn. Het zijn eenzame momenten en dan ga ik blij zijn met jou te kunnen praten.

tot horens een beller.




Ervaring van Moi met paragnost Krisha   Ervaring van Moi met paragnost Krisha   Ervaring van Moi geplaatst op 2 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Super lieve vrouw, net kort maar leuk telefoongesprek met Mathilda gehad. Was zeer fijn en aangenaam, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van An met paragnost Mathilda   Ervaring van An met paragnost Mathilda   Ervaring van An geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hi Joke, wat ben jij toch een kanjer in je werk. Ik vind je fantastisch. met name hoe je werkt en dan heb ik het niet over wat al allemaal is uitgekomen.
Jij leest mensen zonder dat je een kaart legt, maar puur uit je helderhorend, helderwetend en helderziendheid. En soms laat het langer op zich wachten, maar uiteindelijk komt het weer uit.
Je bent een liefdevol en warm persoon die geweldig is in haar vak en kan je dan ook aan iedereen aanbevelen.
Je bent de grootste Kanjer op deze lijn.
Liefs, A.




Ervaring van A. met paragnost Joke   Ervaring van A. met paragnost Joke   Ervaring van A. geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Myriam
  Ervaring met paragnost Myriam
  Dankjewel voor al je hulp lieve Myriam. Je zat precies op het rechte eind, ik hou contact met jou. Echte aanrader.




Ervaring van Chantal met paragnost Myriam   Ervaring van Chantal met paragnost Myriam   Ervaring van Chantal geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Myriam  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden