Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
gratisparagnosten.nl - Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Gratis hulp van paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnosten.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem met paragnost Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marie
  Ervaring met paragnost Marie
  Marie en ik hebben heel rustig gepraat. Ik kon elke uitspraak van haar onmiddellijk plaatsen zonder dat ik bijkomende uitleg moest geven of vragen. Dit was een mooi gesprek, waarvoor dank Marie.




Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah met paragnost Marie   Ervaring van Sarah geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Dank je. Was fijn jou klare kijk zonder te vervagen, duidelijk te voorspellen. Bea.




Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea met paragnost Karlien   Ervaring van Bea geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Wat een mooie gesprek heb ik weer ervaren met je,ik sta er weer versteld van,mijn tegoed was op sorry ik viel weg ik ga je zeker weer snel bellen. Ik vind dat je geen 5 sterren maar 10 sterren verdiend zo mooi hoe je dingen inziet en wat je mij allemaal hebt verteld. ik hoop dat alles ten goede komt voor mij en hem. ik hoefde maar alleen me naam te noemen en alles werd mij verteld mochten jullie dit willen lezen bel haar en ontmoet deze geweldige persoon. dankjewel voor alle informatie ik bel je snel weer groetjes, Z.




Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. met paragnost Mari Elena   Ervaring van Z. geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Deze dame kan persoon perfect omschrijven zonder foto, echt alles klopte. Niet gissen, geen vragen, bahm zo is deze persoon. Zegt de dingen zoals ze ze ziet, geeft advies. Kan beelden ontvangen, gedetailleerd. Na mijn vakantie ga ik zeker terugbellen naar deze lieve dame.




Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K met paragnost Esterella   Ervaring van K geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Han
  Ervaring met paragnost Han
  Beste Han, dankjewel voor je heldere reading en uitleg. Af en toe fijn om vertaald te krijgen wat er intern al geleefd wordt. Je reading voelt puur, helder en to the point.
Dank daarvoor Geraldine.




Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine met paragnost Han   Ervaring van Geraldine geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nima
  Ervaring met paragnost Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L met paragnost Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Joke
  Ervaring met paragnost Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C met paragnost Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Odette ik wil je langs deze weg sterkte en veel beterschap wensen,lieve groet Jolanda.




Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda met paragnost Odette   Ervaring van Jolanda geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Petrus
  Ervaring met paragnost Petrus
  Dank je wel om me zo goed te begeleiden naar een mooie toekomst. Geen enkele vraag is jou te veel en u bent van zeer veel dingen op de hoogte.En inderdaad zoals u zei D. heeft me binnen de drie uren gecontacteerd.Was haast niet te geloven dat u zo goed de toekomst kan zien.




Ervaring van Pkinne met paragnost Petrus   Ervaring van Pkinne met paragnost Petrus   Ervaring van Pkinne geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cleo
  Ervaring met paragnost Cleo
  Het is niet voor niets dat je moeilijk te bereiken bent, wat een topper ben jij. Alles wat je gezien hebt of verteld heeft zijn uitgekomen, vandaar dat ik steeds weer beroep doe op je adviezen. Geen gezeur of flauwe kul, altijd recht op de man/vrouw af. Als je haar nog niet gesproken hebt, dan moet je een keer proberen, zorg dat je goed zit, anders val je van je stoel af. Topper. Cleo.




Ervaring van V. met paragnost Cleo   Ervaring van V. met paragnost Cleo   Ervaring van V. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cleo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Beste bellers, ik ben totaal onverwacht eventjes in het ziekenhuis opgenomen. Hierdoor heb ik de afgelopen dagen geen afspraken kunnen nakomem, maken en gesprekken kunnen houden. Ik verwacht dat ik in de loop van deze week weer aanwezig kan zijn. Bedankt voor alle gespreksaanvragen en graag tot horens.

Warme groet, Odette
.




Ervaring van Odette met paragnost Odette   Ervaring van Odette met paragnost Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Toen ik haar voor het eerst belde vertelde ze mij dat ik binnen een aantal weken een man zou ontmoeten. Ook omschreef ze deze man en hoe het tussen ons zou lopen. Dit is precies zo uitgekomen. Ook kon ze zijn karakter precies omschrijven. Doordat ze me gewaarschuwd had heb ik mezelf gelukkig kunnen behoeden. Nu op naar de volgende voorspelling, op deze kan ik niet wachten en hoop dat deze mag uitkomen, dan ben ik echt blij.




Ervaring van E. met paragnost Esterella   Ervaring van E. met paragnost Esterella   Ervaring van E. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Maddy
  Ervaring met paragnost Maddy
  Hallo maddy

Bedankt voor je topadvies
Wat je verteld heb is uitgekomen
Je ben een topper en aanrader
En ik zal je snel weer terug bellen
Nogmaals bedankt voor je adviezen.




Ervaring van Jack met paragnost Maddy   Ervaring van Jack met paragnost Maddy   Ervaring van Jack geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel voor het mooie spontane warme en leuke gesprek, je zet me weer terug in m,n kracht had ik echt even nodig.
Dankjewel lieverd .




Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam met paragnost Sanne   Ervaring van Sam geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Bedankt voor je zuivere readings. je eerlijkheid en je oprechtheid. Alles wat je voorspeld komt uit altijd bij het juiste eind. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Liefs xx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem met paragnost Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gunter
  Ervaring met paragnost Gunter
  Gunter, mijn steun en toeverlaat haha, nee serieus, duidelijke antwoorden op vragen en altijd met veel feeling voor de situatie.




Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal met paragnost Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bhartie
  Ervaring met paragnost Bhartie
  Lieve Bhartie, ik vind het heel erg lastig om bepaalde dingen met iemand te delen. Vind het zo fijn dat ik dit met u kan delen. Bedankt voor uw eerlijkheid. En de eerste voorspelling is als uitgekomen. Bedankt voor alles nogmaals.




Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. met paragnost Bhartie   Ervaring van M. geplaatst op 17 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Helaas waren mijn credits sneller op dan gedacht, waardoor ik niet alle info heb gekregen over mijn situatie over die fb blokkade, maar verder heb je me goed geholpen. en ik bel je zeker tzt weer terug (of een enailconsult). Dank je wel.




Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda met paragnost Aurora   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met paragnost Monique   Ervaring van Jes met paragnost Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Odette
  Ervaring met paragnost Odette
  Lieve Odette, afgelopen dinsdag belde ik jou o.a. over een afspraak die ik vandaag had en er enorm gespannen over was. Ik wil je bij deze laten weten dat de afspraak precies is gelopen zoals je hebt voorspeld en ik alles uiteindelijk reuze mee vond vallen. Dank voor je advies, correcte voorspelling en bemoedigende woorden.




Ervaring van D. met paragnost Odette   Ervaring van D. met paragnost Odette   Ervaring van D. geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met paragnost Monique   Ervaring van Helena met paragnost Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Thaiis
  Ervaring met paragnost Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met paragnost Thaiis   Ervaring van Ria met paragnost Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Komt meteen to the point zonder vragen stellen.
Ze voelde zeer goed aan wie ik was en wat mijn plannen waren.
Wat de toekomst betrof was ze zeer concreet.
Qikyra is een buitengewoon talent.




Ervaring van Koen met paragnost Qikyra   Ervaring van Koen met paragnost Qikyra   Ervaring van Koen geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mathilda
  Ervaring met paragnost Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met paragnost Mathilda   Ervaring van Nicol met paragnost Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne ik heb zo,n bijzonder gesprek met je gehad, ik was zo verdrietig, maar door jouw woorden en liefde en nuchtere antwoorden heb ik zoveel steun gehad dat ik ook door je humor me na lange tijd weer goed voelt, ik ben er nog niet dat zij je ook maar nu op de goeie weg, je hoor me snel weer, en je bent zeker een aanrader, voor mij ben je een kanjer. En blijf dit doen voor iedereen die het nodig heeft, het is zo,n liefdevolle vrouw.
Bedankt voor je geduld en begrip Johanna .




Ervaring van Johanna met paragnost Sanne   Ervaring van Johanna met paragnost Sanne   Ervaring van Johanna geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Celine
  Ervaring met paragnost Celine
  Hoe doe je dit toch, lang niet gesproken. en toch weet je wie ik ben. Hoef niets te zeggen, jij vertelt mij dingen , die je al heel lang geleden vertelde. Ik weet niet hoe je dat doet. Maar ik stond aan de vloer genageld. Gewoon ongelooflijk.




Ervaring van ´ongelooflijk´ met paragnost Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ met paragnost Celine   Ervaring van ´ongelooflijk´ geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Danie
  Ervaring met paragnost Danie
  Dank je wel. Danie is geweldig. Heeft mij zo geholpen met m'n schuldgevoel weg te laten gaan. Weet ook de juiste dingen te voorspellen. Dank je wel Danie.




Ervaring van Ilse met paragnost Danie   Ervaring van Ilse met paragnost Danie   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lineke
  Ervaring met paragnost Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met paragnost Lineke   Ervaring van H met paragnost Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Salina
  Ervaring met paragnost Salina
  lieve salina dankjewel weer voor je fijne gesprek je geeft mij altijd weer rust tot snel liefs xx.




Ervaring van mandy met paragnost Salina   Ervaring van mandy met paragnost Salina   Ervaring van mandy geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Meine
  Ervaring met paragnost Meine
  We wachten geduldig af, tot nu toe heeft Meine het altijd juist met zijn voorspellingen. Ik heb super veel vertrouwen in jou. Ik zal rustig blijven wat je me adviseert, ik hou je op de hoogte. Bel deze lieve man op en het komt uit alles wat hij ziet en voelt. Prachtig.




Ervaring van roos met paragnost Meine   Ervaring van roos met paragnost Meine   Ervaring van roos geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Qikyra
  Ervaring met paragnost Qikyra
  Heel goed medium. wow, ze is super goed in haar waarnemingen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik zal je op de hoogte houden. Veel bewondering voor je kwaliteiten. Is het bellen zeker waard.
Liefs, Ram.




Ervaring van ram met paragnost Qikyra   Ervaring van ram met paragnost Qikyra   Ervaring van ram geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  sorry monique verbinding werd verbroken moest zo zijn denk ik. dank je wel voor je mooi uitleg. dankbaar voor de zon en de wereld liefs .g.




Ervaring van Geralda met paragnost Monique   Ervaring van Geralda met paragnost Monique   Ervaring van Geralda geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gabriella
  Ervaring met paragnost Gabriella
  Gabriella gaf mij inzichten en goede raad. Wist zaken die ik niet hoefde in te brengen. Rustige vrouw en echt belangstellend.




Ervaring van jannigje met paragnost Gabriella   Ervaring van jannigje met paragnost Gabriella   Ervaring van jannigje geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne je doet je tekort met je omschrijving, wat een krachtig medium zo zuiver en duidelijk ik heb dit nog niet vaak mee gemaakt, wat een mooie energie bezit je, en draag je ook over.

Een liefdevolle groet je collega N.




Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N met paragnost Sanne   Ervaring van N geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnosten.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnosten.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnosten.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnosten.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden