paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen xinsiang jade

Kracht Steen xinsiang jade

Xinsiang jade is een zachte en rustgevende krachtsteen die stress vermindert en balans brengt. Bekend om zijn schoonheid en duurzaamheid.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen xinsiang jade | Gratis Paragnost Kracht Steen xinsiang jade | Gratis Paragnost

Kracht Steen xinsiang jade

xinsiangjade

Wereldkaart herkomst Kracht Steen xinsiang jade | Gratis Paragnost
xinsiang jade verkregen uit de gronden van China | GratisParagnost
China heeft een lange geschiedenis van het winnen en gebruiken van krachtstenen, en heeft een rijke verscheidenheid aan stenen in de grond. In China worden krachtstenen traditioneel gebruikt voor spirituele doeleinden, de Kracht Steen xinsiang jade wordt zoal bescherming en geluk. De winning van krachtstenen in China is tegenwoordig geavanceerd en gebeurt op een duurzame manier.

Eigenschappen van edelsteen xinsiang jade

Xinsiang jade, ook wel bekend als "nieuw jade" of "serpentijn jade", is een zachte en kalmerende krachtsteen die ons kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Het kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en ons helpen bij het vinden van emotionele stabiliteit. Xinsiang jade kan ons ook helpen bij het bevorderen van vriendelijkheid, compassie en mededogen, en ons helpen bij het openen van ons hartchakra. Het kan ons helpen bij het bevorderen van spirituele groei en het verbeteren van onze intuïtie.
Xinsiang jade is een magnesium-ijzer-fosfaat mineraal dat vaak lichtgroen van kleur is, maar kan variëren van wit tot donkergroen. Het heeft een wasachtige glans en een zachte textuur, met een hardheid van 2,5-5 op de schaal van Mohs.
Xinsiang jade wordt geassocieerd met het hartchakra (vierde chakra) en het voorhoofdchakra (zesde chakra). Het hartchakra heeft invloed op onze emotionele balans, compassie en liefde, terwijl het voorhoofdchakra ons helpt bij het verbeteren van onze intuïtie en spirituele inzichten. Xinsiang jade kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Het kan ons ook helpen bij het openen van ons hartchakra en het verbeteren van onze intuïtie en spirituele groei.
tentoon Kracht Steen xinsiang jade | Gratis Paragnost Kracht Steen xinsiang jade | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen